Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Денди спретна голяма гавра на сексоложката Кобилкина
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:21 / 25.03.2019Коментари (0)1191
© Фейсбук
Любомир Милчев – Денди е обявил медийна война от подигравки към напористата рускиня Наталия Кобилкина, която от няколко години се изживява като сексуален експерт и пръв помощник при събиране на разделени двойки. Под ироничните задявки на Денди попадат сексуалните закани на младата майка, че "от всеки малък членчик може с лекота да направи голям боздуган"... 

"Аз и госпожа Кобилестата ще ви помогнем да се поотпуснете, ако сте свенливи. Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш малък, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен, много мощен жезъл, бе направо боздуган. Ха-ха-ха. Затворете очи и се насладете. Разнообразието, което предлагаме, е огромно. Латино лизачи от Коста Рика, загорели морячета по ваш вкус, яки американски войничета, празнещи се върху чужд флаг и жени, предлагащи секс с полицейски палки, улау! Предлагаме и секс с костюмари с три четвърти чорапи в офиса. Сред нашите участници има и политици със загорели тела.

Понякога арена на секс изявите им стават телевизионните студия, друг път предават директно от Брюксел. Ние ще ви научим на всичко – турско хоро, еротична поплювка, тройка с воайор и четворка с мастурбатор, ще се насладите на разпалващо чикибийство и перфектен фистинг", шеговито разпалва драмата Денди, като не пропуска да намекне, че "госпожа Кобилестата" владее всички тънкости на занаята и може да преподава уроци дори и на свенливи гейове, че и да ги върне в правия път на хетеросексуалността.   

"Мега продукцията" на ексценттричния писател е озаглавена "Шампаненият Денди". Любомир Милчев, както се казва по паспорт чешита, вече е заснел няколко еротични обръщения не само към Кобилкина, но и към някои от водещите ни политици. Докато разкрива тайните на древния занаят, той еротично сваля ризата си, оставайки гол до кръста. Мъжка ръка гали телесата му с бяла ръкавица, а дендито цвили като кобила от умиление. 

Запознати издават, че писателя отдавна е взел на прицел Наталия и нейните щедри секс съвети. В тях не намирал нищо смислено и за това предпочитал да имитира рускинята, показвайки на обществото, че парите, пръснати по курсовете й, са дадени на вятъра от хора с комплекси. Милчев не се притеснявал от реакцията й, защото бил готов да й каже право в очите какво мисли за подобни лекторски курсове по щастие и оргазъм, реализирани в различни точки на широкия свят и у нас, пише "Уикенд".  

Светският хроникьор и писател издава, че лесно може да се организира "стадо от евро кобили, предлагащи релаксиращ секс на европейци и млади македонеещи се българчета". В оргията нямало да има никакви табута, а мишмашът щял да се хареса на иначе мъдрия български народ, който не винаги бил мъдър, но за сметка на това често прецакван.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: