Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дарина Павлова се завърна в България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:36 / 07.06.2023Коментари (0)262
Дарина Павлова се върна у нас и в момента е във Варна заедно със сина си Илия Калоян.

От седмица насам 60-годишната бивша актриса е отседнала в столичен хотел, но през цялото време е във Варна, където заедно с наследника си снимат филм за туризма в България. Те смятат да го покажат на фестивали и така да подобрят рекламния бизнес на страната ни.

"Прекрасна е нашата родина. Трябват й обаче хора, които да я презентират. Аз мога да направя това по най-добрия начин", казва Павлова.

Синът й - Илия Павлов-младши, от доста време се занимава с кино, макар че сравнително рядко е бил в България. Само месец след като придоби бакалавърската си степен, синът на покойния Илия Павлов започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Той спечели длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс". Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика и много го бива в продажбите.

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум. Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдел "Глобална интеграция и стратегия", Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си.

"Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече", коментира възхода на сина си Дарина Павлова.

Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.

Във Варна, където снима в момента с български екип, симпатягата е съсредоточен по цял ден в работата си и изобщо не излиза от хотела.

Стотици фенки, научили новината, че милионерският син ерген е в морската столица, въртят кръгчета с идеята да го зърнат. Той обаче предпочита тихите и уединени вечери в компанията на майка си.

От известно време насам Илия Павлов-младши има ново гадже. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписва само с инициали. За нея се знае, че е близка с Илия поне от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

"Илия Калоян е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка", казва за него Мадам Мулти, която невинаги е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян дори обмисляше брак и семейство, но майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и само месец по-късно Аби си намери ново гадже - богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея запозна с майка си, докато Павлова още живееше за постоянно в Рим. Но връзката им и тогава се разпадна.

Дарина Павлова има още една дъщеря - Паола. Съвсем скоро тя стана майка на момченце. Паола, която преподава йога, е учила социология и визуални изкуства. Няколко години по-късно съосновава услуга за онлайн абонаментна кутия, която ръководи през по-голямата част от 20-те си години, докато не стига до т.нар. бърнаут и се налага да се подложи на операции. Това самата тя описва в блога си pavlovawellness.com. Дъщерята на Дарина Павлова, която от години живее в САЩ, страда от болестта ендометриоза и аденомиоза.

"Откакто се помня, са ми казвали, че е малко вероятно да зачена и ако успея, най-вероятно няма да продължи", разказва Паола в своя инстаграм профил, затова и бременността си определя като чудо.

Дарина е баба и на две внучета от дъщерята на покойния Илия Павлов от първия му брак с Антоанета Чергиланова - Венцислава. Тя е омъжена за бизнесмена Тарек Микнас - наследник на една от най-богатите фамилии в Арабския свят. На сватбата им дойдоха куп холивудски величия, начело с Джордж Клуни и жена му Амал, припомня "България Днес".

Голямото семейство Павлови не пропуска да се събира на празници и фамилни тържества и всички се разбират перфектно помежду си, твърдеше покойният свекър на Дарина Павлова - Павел Найденов.

Готви се за фестивала в Иския

Дарина Павлова се готви отново да посети фестивала в Иския, Италия. Тя прави това всяка година. Джаз фестът събира музиканти от страната и света, както и холивудски актьори. Дарина ще е в компанията на Сандро Рубини, нейния секретар от години, който вече живее в Мексико.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бивш преподавател в Югозападния университет със скандални разкрития за корупционни практики
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: