Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Данъчни погнаха супермодел заради класация на "Форбс"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:52 / 13.04.2014Коментари (0)160
©
Топмоделът Жизел Бюндхен разкри, че данъчните в САЩ са започнали разследване на финансите й, след като няколко поредни години тя оглавява класацията на сп. "Форбс" за най-богатите супермодели в света. Бюндхен твърди, че разследването е било неоснователно, тъй като данните на редакторите на списанието за нейните печалби не били точни.

След като седем години подред се нарежда в първите места на класацията на "Форбс" за най-богатите модели, бразилският супермодел Жизел Бюндхен е била разследвана от данъчните власти в САЩ и според нея самата именно "Форбс" са виновни за това, пише "Ню Йорк таймс". По думите й, цитирани от изданието, най-жалкото в случая е, че авторите на класацията нямат достоверна информация за банковата й сметка.

33-годишната модна звезда коментира, че се справя добре, печели много, но не толкова, колкото те твърдят. Бюдхен потвърди, че е била разпитана от данъчните заради тази класация и допълни обидено, че никак не се интересува, дали името й попада в списъка на богатите звезди. "Форбс" от своя страна пише, че не е нужно човек да познава добре разликата между Поренца и Прада, за да направи информирано предположение за годишните приходи на Бюндхен. Особено при положение, че тя има дългогодишни договори със световни компании за козметика и мода, което дава безспорен знак, че цифрите в сметката й са големи.

Според изчисленията на "Форбс", които се основават на информация от различни издания, хонорари за събития, агенти и мениджъри в бранша, Бюндхен, която наскоро обяви дома си за продан срещу 50 милиона долара, е получила 42 милиона долара в периода между юни 2012 и юни 2013 г. Това е с около 3 милиона по-малко от предполагаемият й приход за предишната година. През 2009 г. тя оглави класацията на изданието за най-добре платените модели с 25 млн. долара приходи, предимно благодарение на успешното й партньорство с бразилска компания за обувки. Данъчните явно няма да й попречат да продължи да увеличава приходите си, допълва "Форбс", напомняйки, че тази година бившият ангел на Victoria's Secret ще отвори и свой първи магазин.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: