Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Цяла седмица скука и лошо настроение за някои зодии! Кои са те?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:03 / 06.07.2019Коментари (0)639
©
Седмичен хороскоп за периода 6-12 юли



Овен


Изградете си стратегия

Проявете внимание към близките и приятелите и те ще ви помогнат да реализирате целите си. През целия период ще трябва да действате според предварително обмислена стратегия, насочена към много точно формулирани нови цели. В понеделник чувството ви за собствено превъзходство може да затрудни общуването и комуникацията с много полезни хора. Контролирайте поведението и езика си. Във вторник са възможни неприятности със Скорпион около обща работа. В сряда ще се справите с всякакви проблеми. В четвъртък правете планове за бъдещето. Неясните ви идеи и мисли ще добият конкретна форма и всичко ще си дойде на мястото. В петък Овните ще започнат уреждането на важен материален въпрос.

Телец

Забравете страховете си

Настъпващата седмица е много благоприятна за обмисляне и обсъждане на дългосрочни планове, но ще трябва да се доверите на интуицията си. В първите дни ще имате големи спорове и проблеми. Не бъдете сприхави и не разрешавайте въпросите на маса. В понеделник не смесвайте работата с удоволствието, особено на работното си място. Във вторник не отлагайте нищо, денят е благоприятен за всичко, остава да уловите момента. В сряда са възможни събеседвания или просто приятелски разговори с началството. В четвъртък продуктивните ви идеи ще събудят интереса на ръководството. В петък ще се радвате на изобилие и може да разчитате на шанса и чара си.

Близнаци

Дипломатични, но и целеустремени



Ако успеете да съвместите гъвкавата дипломация, която ще ви е нужна през тази седмица, с точната целеустременост към поставените цели, никаква трудност няма да ви спре. Днес и утре може да ви се наложи да промените нещо в плановете си, не отхвърляйте молбата на роднини или приятели за помощ. В понеделник може да ви направят интересно предложение, но не бива веднага да го приемате. Във вторник някой ще се опита да подкопае самочувствието ви, но няма да успее. В сряда точно премислете какво трябва да премълчите и какво да говорите. В четвъртък ви предстоят радостни събития, известия и пари. Петък може да се окаже сложен и нееднозначен и усилията ви да останат без резултатите, които чакате.

Рак

Лошото настроение ще е около вас



В началото на седмицата ще сте под влиянието на неочаквана и необяснима тъга, която ще изчезне, но трябва да проявите търпение. Ако не успеете, всичко, което започнете, ще става трудно. В понеделник ще има напрежение в семейството ви. Възможен е конфликт с роднина, който отдавна ви играе по нервите. Във вторник ще преодолеете лесно трудностите, които възникват на работното място. В сряда преценете внимателно ново делово запознанство, защото понякога зад чаровната усмивка може да се крие измама. В четвъртък се придвижвайте напред по начин, който не предизвиква съмнение. В петък не бъдете раздразнителни и се пазете от лошото настроение на шефа си.

Лъв

Еднообразни и скучни дни



Седмицата ще започне и ще премине еднообразно и скучно, нещо, което може да предизвика у вас досада. Постарайте се да не изпадате в лошо настроение, да не сте сърдити и намусени, защото ще изпуснете шансовете на съдбата. Днес и утре нещо ще ви накара да се заровите в книгите и да откриете, че не ви достигат познания. На прага сте на решение да продължите обучението си. В понеделник се огледайте на мястото, на което сте, и ще извлечете поука, свързана с бъдещата ви делова дейност. Във вторник не се нагърбвайте с неща, които не са ваша работа. В сряда бъдете по-внимателни с околните. В петък не си позволявайте свободно държание с шефовете си.

Дева

Бъдете търпеливи и сдържани



През тази седмица покрай познатите ви дейности може да се появят нови професионални планове - ваши или съвместно с други хора. На много от вас ще се наложи да разрешават проблеми с брачния партньор. През цялата седмица ви очаква разнообразно и уморително общуване с хора, ето защо днес и утре ви препоръчвам усамотение и почивка. Във вторник се постарайте да чакате търпеливо каквото трябва, но и не закъснявайте. В сряда вероятно ще обсъждате предстоящи промени на работното си място. В четвъртък може да имате среща с хора, важни за вас в професионален план, и ако сте сдържани, може да получите изгодно предложение. В петък ще имате натоварване и работа с по-широк кръг хора и ако не допуснете грубо отношение към околните, може да получите каквото искате.

Везни

Поставете ново начало

През седмицата се опитайте много внимателно да разберете дали ролята, която изпълнявате в момента, ви устройва. Ако отговорът е "не", ще можете лесно да промените нещата, ако наистина го искате. Огледайте се около себе си и малко по-встрани, разгледайте и живота си без илюзии, защото е настъпил моментът за конструктивни промени. В понеделник и вторник работете за себе си, оглеждайте мястото си на работа. В сряда не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес. Оставете хората да си говорят. Каквото радикално сте замислили - направете го в четвъртък. В петък не допускайте романтика и сантименти да попречат на деловите ви планове.

Скорпион

Организирайте времето си по-добре

Вашият успех през тези дни ще зависи изключително от отношенията, които ще създадете с влиятелни и силни личности и представители на официалните институции. Ако получите подкрепата им, смятайте, че успехът и парите са ваши. Може да имате трудности в реализацията на общите ви планове, но ако убедите колегите си, че те са нужни, ще успеете. В понеделник нелоялна постъпка на колега може да ви раздели от приятел. Във вторник Овен ще се опита да ви манипулира, не го допускайте. В сряда ще направите нещо важно, което ще се отрази благоприятно на бъдещето ви. Четвъртък ще ви донесе добри новини, а петък е безличен.

Стрелец

Усещате творчески подем и активност

През тези дни ще разкриете напълно творческите си възможности и потенциал. Ярко и талантливо ще проявите собствената си природа. Ще ви съпътства успехът почти навсякъде. Много е вероятно да ви предложат по-отговорна и по-добре платена работа. Ако не приемете, няма да съжалявате, очаква ви много и интересна дейност, която ви допада и която ще усъвършенствате. В понеделник и вторник ще решите важен делови въпрос и внимателно ще прецените нови делови отношения. Известие от чужбина ще изостри вниманието ви. В сряда е възможно да ви притеснят грешки на Лъв и Овен, но ще се справите. В четвъртък приемете покана на приятел за събиране. В петък ще сте на крачка от това, което преследвате. Ще се радвате на финансов успех.

Козирог

Освободете се от клишетата

Козирозите още в началото на седмицата ще разберат, че ако се освободят от някои клишета и пристрастия, ще вървят уверено напред и няма от какво да се страхуват. Мнозина ще имат пари и нови възможности. Приемете пътуването, което ще ви предложат - ще ви донесе нови контакти. В понеделник се пазете от преумора, не надценявайте силите си. Във вторник - разочарование от колега, на когото сте се доверявали. В сряда бъдете търпеливи, ако искате да постигнете целта си. В четвъртък ще се радвате на подкрепата на високопоставени личности и ще чуете добри думи за работата си. В четвъртък не се доверявайте на информация, която ще получите от приятели, възможно е да не е точна.

Водолей

Запазвайте добрия тон

През този период очаквайте предложения за допълнителна дейност. Ако прецените, че можете да се справите физически и че това няма да ви отнеме от почивката, нито да ви отклони от основните ви ангажименти, приемете. Много от вас ще се почувстват като победители още преди края на периода. И ще бъде оправдано това самочувствие. В понеделник и вторник се пазете от спорове и конфликти, особено с близки хора. Не командвайте, понякога високото ви самочувствие ви кара да се чувствате като господари и ставате груби. Това не ви помага нито в личния, нито в деловия живот. В сряда не се поддавайте на емоциите си, не изпадайте в тържествуване по повод на победа, нито в униние заради загуба. В петък помагайте, ако ви помолят за помощ, и се веселете, но с мярка.

Риби

Не вярвайте на обещания за лесни пари

През тази седмица ще ви се иска да предприемете нещо, но изчакайте. Ориентирайте се по-добре, особено ако се отнася до контакти с чужбина. На светско събиране ще срещнете човек, който е готов да ви помогне. Той безкористно ще ви предложи много повече, отколкото бихте си позволили да искате. В понеделник се пазете от примамливи предложения, не вярвайте на хора, които ви обещават лесни пари. Във вторник може би ще се наложи бързо да направите някои промени в плановете си. В сряда среща с приятели и колеги ще ви ориентира в нещо. В четвъртък среща с висшестоящи личности ще ви поласкае. В петък ще ви разтревожи проблем със здравето на близък човек. Ако можете да помогнете, помогнете.

Още по темата: общо новини по темата: 556
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/93 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: