Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Целят Ивана с ножове, Глория пищи: Пази се!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:48 / 02.02.2023Коментари (0)388
Ивана е посрещнала рождения си ден с щур купон. Сутринта след партито незалязващата звезда на попфолка каза, че първо ще си отдъхне, а след това ще разказва за новото си видео и плановете си за годината.

Точно новото видео на Ивана накара нейните колеги, роднини и фенове да се изприщят от ужас. Клипът е към последното й парче "Цирк", с което Ивана стартира изявите си за 2023-та. В един от кадрите певицата седи на стол, над главата й е поставена класическа мишена с кръгчета, а левент с брада мята истински ножове по тях. Остриетата фучат на милиметри от главата на изпълнителката, без тя да изобщо да трепне.

"Леле, какво е това?! Пази се!", написа сериозно уплашената за своята колежка Глория. Поклонници на таланта на красавицата от Айтос пък коментират, че освен невероятно талантлива Ивана е и поразително смела, а това съчетание я превръща в повече от звезда. та дори и мятането на ножове по нея да е само "мента на лента".

От екипа на певицата разкриха пред "България Днес", че новото й парче е попфолк реплика на безсмъртния хит на Фреди Меркюри "Шоуто трябва да продължи". Всъщност обаче посланията му са противоположни - Ивана пее, че този цирк не бива да продължава. "Този цирк е наш, аплодисменти, моля ви, за нас!Станахме за смях пред хората, на мен не ми отива ролята!", гласи рефренът на новото парче на попфолк иконата.

В друг кадър от видеото Ивана блести в яркожълта рокля с кринолини, но вместо на театралната сцена тя е на цирковата арена. Феновете на топ изпълнителката я заляха с възторжени коментари и комплименти. "Прекрасно е, че вие и екипът ви сте се сетили, че в наши дни крилатата фраза на Шекспир "Животът е сцена, а ние сме актьори", е вече много по-подходящо да звучи като "Животът е цирк и ние сме клоуните на арената", остроумничи почитател на Ивана.

Освен с нова песен топ певицата посреща празника си с чисто нова визия. Дали вталената й фигура се дължи на диети, фитнес и пластики или на корсет, остава загадка. Но е факт, че мегазвездата на попфолка влиза в новата година в стилистиката на световните знаменитости.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: