Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
COVID-19 удари Мисис България в очите! Марина Риналди месец и половина на легло
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:28 / 01.02.2021Коментари (0)678
©
COVID-19 тръшна на легло Мисис България Марина Риналди. Красавицата се разболява в пика на заразата, която болниците са препълнени и няма достатъчно легла. Налага се да се пребори със заболяването у дома. "Всичко започна с конюнктивит. Явно съм се заразила през очите. След това дойде хремата и заразата тръгна надолу, за да достигне белите дробове. Тогава ситуацията се влоши“, връща лентата назад Риналди. 

Но с това не приключват тежките дни и нощи за красавицата. Тепърва я очакват още неприятни симптоми, характерни за коронавирусната инфекция - загуба на обонянието и апетита и много силни болки в ставите. 

"Дотогава не вярвах в COVID-19. Мислех, че това е световна конспирация. Бях против задължителното носене на маски и се противях на мерките. Но по ирония на съдбата заразата ме връхлетя. Така разбрах истината и промених своите възгледи. Не казвах на никого до последно, освен на най-близките ми хора в семейството, които се грижеха за мен. Месец и половина бях на легло и не можех да стана от него, без някой да ми подаде ръка и да ми помогне“, спомня си за най-критичните моменти в своя живот Марина Риналди. 

Дори и след края на карантината Мисис България едва се крепяла на краката си. След дългия период на боледуване чернокосата моделка отпаднала физически, лесно се уморявала и често имала нужда от почивка. Тъй като работата за нея е приоритет, тя организирала фотосесия с известния фотограф в модните среди Емил Колев в 5-звезден столичен хотел. 

"Много ми беше трудно да издържа. Трябваше да заснема снимките, но не бях укрепнала още и се налагаше Емо да ми помага, за да се справя. А вече беше минал цял месец след края на карантината ми“, разказва още Марина. 

Оказва се, че за сметка на физическото състояние на Риналди коронакризата се оказа благодатна почва за успешно развитие на бизнеса й с търговия на дрехи, внасяни от Италия. Първоначално бизнесът на Марина бил ударен с първия локдаун в страната. Тогава огнището на вируса беше най-силно в Италия - държавата, от която тя внася стоката си. 

Заради застрашителната ситуация от Регионалната здравна инспекция сложили катинар на продажбите на Марина. Причинната била съмнението на експерти в областта, че коронавирусната инфекция може да залепва по дрехите и така да заразява хора, живеейки върху материята дни наред. "Но и това мина, а ето, че днес се чувствам по-добре отвсякога“, споделя още Марина Риналди пред "България Днес“.

Още по темата: общо новини по темата: 11865
28.03.2024 »
26.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/1978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: