Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Българско зайче на Плейбой стана тв водеща в Италия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:44 / 08.09.2022Коментари (0)406
Наше зайче на италианския "Плейбой" стана водеща на футболно предаване на Ботуша!

Чаровната Петя Богданова, която изгря на корицата на еротичното списание в страната на Силвио Берлускони, Марчело Липи и Роберто Баджо, си партнира с мъж на екрана на телевизия "Теленова". Предаването се казва "Новастадио", излъчва се на живо и коментира футболните двубои в Италия.

"Започнах на 31 август. Преди никога не съм се интересувала от футбол, но целият ми живот някак ме връща към него. Ето например преди 4 години работех в международния футболен музей в Милано. Сега заради предаването започнах да се интересувам и да чета спортни новини", разказа пред "България Днес" брюнетката.

Петя е щастлива от летящия си трансфер в "Теленова", защото работата в телевизия е динамична, а не монотонна и всеки ден научава нови неща.

"Информацията се мени, новините са различни, хората също. Истина е, че спортните предавания са придружени винаги от красиви жени просто защото зрителите основно са мъже и няма друг дълбок философски замисъл. Така както в сериалите, гледани основно от дами, е пълно с красиви синеоки актьори. Такъв е шоубизнесът и животът като цяло", казва тв водещата.

Богданова разкрива, че е фенка на "Интер", докато всички нейни приятели са привърженици на вечния враг "Милан".

"Това в Италия е както вечното дерби "Левски"-ЦСКА в България", споделя спортната коментаторка. Имайки поглед както върху родния, така и на италианския футбол, Петя прогнозира категорична победа на "Рома" над българския шампион "Лудогорец" в четвъртък с 3:1 в първия мач на разградските "орли" от груповата фаза на турнира Лига Европа.

Красавицата не си пада особено по футболисти. Не е имала връзка с играч на терена и твърди, че едва ли ще има.

"Не казвам никога все пак, но ще видим. Както всички момичета и аз харесвам Роналдо, но не толкова на външен вид или игра, а като амбиция и непрестанна воля за преследване на мечтите. Той е доказателство, че ако много силно искаш нещо то непременно се сбъдва. Трябва само да не се отказваш пред трудностите по пътя и да не губиш вяра", казва Петя.

Звездата от италианския "Плейбой" e родена и израснала в Карлово. На 19 години заминава за Милано, за да уча икономика. Но творческата й личност отправя поглед не към цифрите и изчисленията, а към актьорското майсторство.

"Постепенно започнах да се снимам в множество реклами и филми. Бях и едно от лицата на италианския "Плейбой". С течение на времето станах ководеща в местната телевизия в Ломбардия - "ТелеЛомбардия", където водех музикално предаване", споделя за опита си на Ботуша чаровната брюнетка.

След "ТелеЛомбардия" Петя се мести в друга италианска телевизия - "Алма тв". Там Богданова също е ководеща, този път на шоупредаване за магии.

"Магьосник показва различни номера пред камерите и зрителите, канят се различни гости, а хора от публиката изпращат свои фокуси, които се излъчват", разказва още нашата Снежанка.

Българската звезда от италианския "Плейбой" спасява и бежанци. Изкусителната Петя участва в клип на асоциация "Анимус" за закрила на търсещите нов живот от войната бегълци.

Във видеото сексапилната брюнетка влиза в образа на фризьорката Десислава, която дава работа на бежанка, осигурявайки й доходи, ангажираност и социална адаптация.

"Да помагам на бежанци е лична кауза за мен и много се радвам, че помогнах. Винаги съм насреща по всякакви начини да сме полезни на тези хора", сподели Петя.

Още по темата: общо новини по темата: 5830
06.05.2024 »
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Диана Димитрова жертва на физическо насилие
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: