Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Българка е фитнес кралицата на света!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:13 / 27.08.2019Коментари (0)541
©
Анита Маркова грабна страхотния приз "Фитнес Дива" на световно първенство, провело се на Бахамските острови преди дни. Отличието бе присъдено на нашия модел в конкуренция с над 40 фитнес модели от цял свят, а лентата тежи още повече, защото е присъдена от световната организация за фитнес и модни модели WBFF.

"За да пресъздам усещането си представете да си мечтал за нещо толкова дълго - около 20 години още от дете - и то да се сбъдне. Шансът да се кача на една сцена с най-известните фитнес модели в световен мащаб и да премеря сили с тях, е несравним. Видях къде се намирам като форма, кондиция и цялостно излъчване и се гордея с приза си на "PRO BIKINI DIVA", защото наистина дадох 100% от себе си, за да го заслужа", сподели пред "България Днес" Анита.

Както вестникът писа в началото на годината Анита стана европейски шампион по бодибилдинг. 29-годишната столичанка грабна приза в конкуренцията на десетки дами от различни страни и така спечели про карта за световното на Бахамите. Само година по-рано ражда син, но въпреки грижите и задълженията в семейството тя се мобилизира и успява да победи конкуренцията.

"Наистина всекидневно се старая да балансирам семейния живот и развитието на кариерата ми на фитнес модел и треньор, което не е никак лесна задача. За радост, имам подкрепата на мъжа до мен и нещата се получават. Но моята лична тайна на успеха се крие в педантичната организираност на времето ми до секундата. Ставане рано, приготвяне на храна за деня, тренировки, работа с клиенти, бизнес срещи и разбира се, вечерите оставям свободни за семейството ми", разказва още Маркова.

Анита пътува сама до Бахамите 24 часа, като сменя три полета. Притесненията й са, че не познава никого, багажът й е голям и има риск от обезводняване. Но надделяват мотивацията, амбицията, любопитството и щастието.

"Отивах в рая на световна сцена! Просто вярвах, че всичко ще бъде наред, защото знаех, че разчитам само на себе си. Разбира се, преминах през редица премеждия като изпуснати полети, натравяне с храна, търсене на такава в предпоследния ден на състезанието и т.н. Но съм благодарна за всичко това, защото разбрах, че когато човек е сам, той трябва да разчита на себе си и тогава се вижда какъв човек е, на какво е способен и докъде може да стигне в преследване на една цел и завършването й докрай", разказва още фитнес дивата и добавя, че амбицирано продължава към нови завоевания в световен мащаб.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: