Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
България ще види групата, променила историята на рока
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:33 / 13.03.2024Коментари (0)879
©
Жуженето в българския хеви метъл кошер и слуховете за евентуално ново гостуване на Judas Priest у нас се потвърждават. Хеви метъл величията идват за концерт в зала "Арена София" на 19 юли 2024 като част от турнето “Invincible Shield" по повод на новия си албум и по покана на Fest Team. Това лято София става част от световното турне на групата, което вече стартира в Обединеното кралство и Ирландия и продължава в Европа и САЩ.

Малко са артистите, които са успели да се издигнат до висотата на Judas Priest по време на тяхната почти 50-годишна кариера. Присъствието им на музикалната сцена остава все така на висота, за което свидетелстват: милионите фенове по света и у нас, последният им албум "Firepower“ от 2018, най-високо класираният в кариерата им, спечелената през 2010 награда "Грами“ за “Най-добро метъл изпълнение", абсолютно заслужената награда от VH1 Rock Honors и въвеждането им в Залата на славата на рокендрола през 2022.

Judas Priest имат блестяща кариера, обхващаща почти пет десетилетия и продължават да демонстрират своето трайно присъствие и влияние в музикалната индустрия. От революционните си албуми като "Sin After Sin“ и "British Steel“ до триумфа на "Firepower“, Judas Priest оставят незаличима следа в жанра. Нещо повече – тяхната отличителна естетика с костюми от кожа и шипове е исторически цяло модно течение, за което отговорен е основно фронтменът и икона на бандата от Бирмингам – Роб Халфорд.

Въведени заслужено в Залата на славата на рокендрола по-миналата година, Judas Priest продължават да разбиват музикалните бариери. През цялата миналата година бандата се фокусира върху новия си студиен албум, който излезе преди броени дни. Invincible Shield, деветнайсети албум за бандата, съдържа 14 очаквано добри парчета, които вече са в плейлистата на всеки уважаващ себе си рок фен. 

Билетите за концерта на метъл господарите Judas Priest влизат в продажба в петък, 15 март, в мрежата на tickestation.bg. 

За феновете на рок и метъл музиката в България, 2024 се очертава като една от най-богатите и разнообразни от много години насам. От концерти на хардкор машини като As I Lay Dying, през такива на актуални банди като Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch, Spiritbox и Тhe Smile, до абсолютно легендарни имена като KoЯn, Megadeth, Bruce Dickinson и Judas Priest.

Още по темата: общо новини по темата: 5079
27.04.2024 »
27.04.2024 »
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/847 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: