Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Братът на Рачков си търси жена във фейсбук
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:04 / 10.11.2019Коментари (0)455
По-малкият брат на Димитър Рачков – Петър, е възобновил социалния си живот и вече е горд притежател на профил във "Фейсбук“. Петър, който се прочу с редовното си присъствие в криминалните хроники, решил да излезе от ъндърграунда и да потърси нова любов и приятели в интернет пространството.

В профила си той е написал, че е родом от Бургас и все още живее там. Допълнил е, че е завършил средното си образование в СОУ "Иван Вазов“, както и че се е дипломирал в Бургаския свободен университет, в неизвестно каква специалност. Снимката, с която по-малкият брат на комика е решил да се представи пред света, обаче е повече от страховита. На селфито очите му са кристалносини, а зад него бушуват пламъци. Въпреки това женският интерес към по-младия от братята Рачкови е засилен, макар да не е упоменал семейния си статус.

За него се знае, че отдавна е разведен с голямата си любов от детството Димитрина, с която се ожениха на пищна сватба през 2006 г. Водещи на партито тогава бяха брат му и Зуека. Семейният им живот не потръгнал цветущо от самото начало, защото Петър редовно се прибирал пребит посред нощ, разказват познати на двойката. Година по-късно сватбеният им подарък от семейството на Димитрина – голям апартамент, бил заложен от него при лихвари. Нервите на красавицата не издържали и тя поискала развод, а към днешна дата не щяла да чуе за бившия си мъж, който въпреки обещанията не спрял да се занимава с незаконни дела.

За последно Петър се изправи пред съда преди месеци, когато се размина с условна присъда за пласиране на дрога. Братът на Рачков се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен срок от 4 години. Той бе хванат няколко месеца по-рано от бургаските криминалисти, които разкриха, че криел дрогата в запалки в дома си в морския град. Освен това Петър Рачков многократно е хващан да шофира без книжка, за което е глобяван. В досието му фигурира и случай от февруари 2014 г., когато е задържан заедно с 20-годишния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари, пише Шоу блиц.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: