Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бони призна за караницата със Софи Маринова
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:29 / 28.04.2024Коментари (0)1053
©
"Ако не се е самозабравила, че сме приятелки, даже като сестри, да ми звънне да изчистим нещата. Не аз съм ги причинила", изригна певицата от Сливен.

Новината за конфликта между Бони и Софи Маринова разтресе бранша и вече от няколко дни е основна тема в гилдията. Причината е, че до преди това се знаеше, че двете ромки са близки приятелки от години, даже се обичат като сестри. Кога точно и защо отношенията им са се променили, не е ясно. Може би нямаше да се разбере, че са скарани, ако не се бе появил клип от тържество, в който Бони пренебрегва музикален поздрав от колежката си. С видеото се предизвикали негативни настроения, оплака се изпълнителката на "Клада от страст", и било пуснато в социалните мрежи от ПР-ът на Софи. Това допълнително обидило Бони.

Клипът е от купон за ромската Василица. Певиците присъствали по покана на съпруга на своя колежка. От кадрите се вижда как Софи пее и отива до маса, около която са седнали Наталия Гуркова – "Мис България" 1998 г., Бони и други. Софи поздравява миската, която днес е моден дизайнер, а после и колежката си, която обаче е забила поглед в телефона си. "Бони, за много години!", поздравява я Софи, но Бони дори не я поглежда. Само махва с ръка, като че й е досадно и има нещо по-важно в момента. "Да сте ми живи и здрави!", додава Софи, преди да напусне неловката ситуация. През март при своя медийна изява, Бони изтъкна, че жестът, който направила, не бил към Софи, а към познат, който в тогава застанал до нея и викал името й. Понеже Бони била заета с нещо в телефона си, махнала с ръка да не я занимава точно сега.

"Да, гледах в телефона си, но имах нещо много важно", заяви Бони тези дни и в подкаста на Ивка Бейбе. Бързо обаче даде да се разбере, че причината да не е приела поздрава от колежката си е по-скоро друга. "Ако действително Софи е имала нужда да ме види, би могла да пристъпи още две крачки и да каже: "Абе, Бонче, гледаш си в телефона. Как си?", предложи певицата. Този вариант звучи трудно осъществим. Най-малкото, защото в случая Софи изявява на тържество с много гости и ще трябва да прекъсне песента си, за да попита колежката си какво я тормози. "Обидена съм на Софи много", призна Бони. Не би разказала защо, но изтъкна, че много обичала колежката си и през години е правила много за нея. В продължение на 20 години, колкото явно е траело приятелството на певиците, Бони неведнъж дори си давала последните пари на Софи, защото имала нужда.

"Детето ми е учило за двама", изтъкна Бони още, изтъквайки, че дъщеря й Михаела помагала много на Лоренцо в училище. Изпълнителката на "Клада от страст" и "Ти нямаш сърце" даже често отменяла приятелката си в грижите за сина й. Гледала Лоренцо като малък, както дъщеря си. Близката дружба на Бони със Софи обаче неочаквано се развалила. Певицата от Сливен не издава причината, но подчертава няколко пъти, че не мрази колежката си, няма лоши намерения и чувства, както и не изпитва злоба и завист към нея, както се коментирало, след появата на въпросния клип. Бони изрази надежда, че както се е случвало да звъни на колежката си в трудни ситуации, за да я увери в подкрепата си, така може Софи да върне жеста. "Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, даже като сестри, може да ми звънне да изчистим нещата, въпреки че аз не съм ги причинила. Тя много добре знае...", заяви Бони.

Тя е обидена и от начина, по който разклатената й дружба със Софи стана обществено достояние. А именно, че ПР-ът на Маринова пуснал видеото с пропуснатия от Бони поздрав в социалната мрежа и написал: "Да видиш уважение". "Аз не се сърдя, ако той или тя са имали нужда от това. Нямам проблем. Не мисля, че е хубаво да се създават такива интриги и е безсмислено... Абе, циганка съм, но циганските номера не ги обичам... Не обичам интригите. Всичките ми приятели знаят, че не съм фалшива и съм искрена. Дори и тя знае", заяви Бони. И тогава припомни, че 20 години е доказала приятелството си със Софи, била чистосърдечна и предана. Близки са от началото на музикалния си път.

"Каквито и грешки да е правила, винаги съм прощавала, винаги съм била добронамерена. Защото в приятелството не бива да има предателство, кражби, задкулисие, фалшивост. Така че аз нямам лоши помисли към Софчето", заяви Бони.

Софи Маринова засега не е реагирала на думите на колежката си. В бранша се говори, че гласовитата певица, която винаги е страняла от скандали, интриги и разправии, отказвала да влиза в конфликт с Бони. Никога нямало да си позволи да каже лоша дума за нея, както и за когото и да било, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5364
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
предишна страница [ 1/894 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: