Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Боби Турбото и Калина чакат бебе?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:34 / 28.08.2022Коментари (0)419
©
Боби Турбото май скоро ще се радва на първа рожба, подозират познати на актьора. Неговата половинка – бившата депутатка от "Атака", пристанала на ГЕРБ Калина Крумова, с която се ожениха през юни, е подозрително наедряла. Това личи от снимките, които тя публикува в социалните мрежи, твърдейки, че са стари. На старите си снимки, публикувани преди време, обаче брюнетката е стройна, а на тези, които пуска сега, изглежда като бременна, пише HotArena. 

Борислав Захариев, както е истинското име на Турбото, никога не е крил, че голямата му мечта е да има семейство и деца. Дълги години обаче той не можеше да намери подходяща жена, с която да свие гнездо. За щастие, молитвите му за любов най-накрая бяха чути и на 41-годишна възраст, в началото на лятото, актьорът ще ожени за бившата депутатка Калина Крумова. Сега му остава да изпълни втората част от личните си цели, а именно – да стане баща.

Чаровната булка на Боби вече има голям, 20-годишен син, когото ражда още когато е 17-годишна. Тя е омъжена за баща му едва година, но до ден днешен поддържа добри отношения с него, а малко след сватбата с Боби актьорът втрещи аудиторията, признавайки, че обожава не само сина на жена си, но и нейния първи съпруг.

Явно всички са голямо, щастливо семейство и се очаква да се грижат заедно и за бъдещото бебе на младото семейство Захариеви. Калина е само на 37 години, така че има достатъчно време да роди не едно, а поне две деца на Боби, стига да реши. Тя открито признава, че иска бебе от мъжа си. Нищо чудно опитите за създаването му да са започнали още преди сватбата и скоро резултатът от тях да проплаче в дома на влюбените. 

В рамките само на няколко месеца Калина толкова е наедряла, че поражда сериозни съмнения, че скоро отново ще стане майка. На последните й снимки в социалните мрежи се вижда огромна гръдна обиколка. Ръцете на бившата депутатка и тв водеща също са видимо наедрели, а лицето й се е закръглило точно като на бременна.

В същото време тя не показва корема си. Може би го крие умишлено, за да не лъсне деликатното й състояние. Дори това, което се вижда в кадър, обаче е достатъчно, за да се правят изводи, че чака бебе.

На снимки, публикувани миналата година, ръцете й са изключително фини, а гърдите – стегнати и по-скоро средни по размер, отколкото пищни, каквито са в момента. Разбира се, възможно е любимият й да я глези с деликатеси и гурмета, от които да е качила 15-20 килограма за 4-5 месеца. Но по-вероятно е да очаква бебе.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: