Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Блекджек - история, правила и трикове
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:21 / 23.02.2021Коментари (0)908
©
Някои игри на карти имат възможността да променят животи, други са перфектна платформа за забавление, а трети са много добро място за бързи печалби. Играта Блекджек е съчетала в себе си по малко от всички изброени критерии. Любопитен факт е, че докато покерът е сертифициран като европейска игра, никой не знае какъв точно е произходът на тази игра. Искаме или не, никой не може да открие кой точно е дал идеята на една от най-семплите и успешни игри, които се играят и до днес, вече повече в онлайн казината.

Единствената следа, която имаме е позиционирана някъде около XVII век и ни насочва към френските казина. Това е всичко, което можем да открием като произход. И ако трябва да бъдем честни, не ни трябва повече, защото тази игра е не просто вълнуваща, но и с високи шансове за успех. Играчът, както и крупието, разполагат с 33% шанс за успех и победа, останалите 33% остават под формата на равенство. Как да играем блекджек? Правилата са изключително лесни и приятни и няма да имате нужда от много време, за да ги усвоите. Играчът получава две карти, толкова има и самото крупие. За да има по-сериозно разнообразие, често тази игра се практикува с поне 5-6 тестета карти.

Целта на играта е да бъдем максимално близо до числото 21, но същевременно да не го надвишаваме. Попът, валето и дамата ни носят точно 10 точки, специалната карта в тази игра е асото, което играе ролята на 1 или 11. Принципно няма ограничения колко карти може да получи играчът, но със сигурност няма да са много, след като достигането до 21 е сравнително лесно. Ако надвишите сумата, официално губите, ако крупието я надвиши, вие печелите. Ако сте наравно, играта продължава със следващото раздаване. Не е трудно да играем блекджек в платформата на Betenemy, където не се налага да използваме реални валути, нито да се регистрираме, всеки пълнолетен почитател може да пробва своя късмет напълно безплатно, а в случай, че предложението му допадне, спокойно може да разгледа предложенията на лицензираните оператори в страната.

Критиците смятат, че точно тази игра все по-често излиза от употреба в реалните обекти, защото първо е особено популярна и се конкурира с всички останали предложения, но същевременно ще забележим, че различните разновидности и промоционалните условия са много високи именно за онлайн платформите. Впрочем не трябва да забравяме, че тази игра става популярна и в "Живо казино", където можем да я практикуваме срещу истинско крупие, с което да усетим есенцията на тази игра. Ако обърнем внимание на всички по-специални препоръки, веднага ще забележим, че Блекджек се нарежда съвсем спокойно в топ предложенията, които дават възможност за бързи печалби, другите са рулетката и слот игрите.

В случай, че се насочим към онлайн платформите, веднага ще открием всички изброени заглавия, а с малко практика, спокойно ще изградим правилната стратегия. Препоръчваме да не насочвате вниманието си към холивудските филми, в които точно тази игра е основната тема,  все пак те са специално написани за удоволствието на зрителя, но нямат нищо общо с реалността.

Блекджек е сред фаворитите и по още една причина, първо позволява да изградим стратегия и второ, което е много по-важното, не изисква много време за усвояване.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: