Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Blagoevgrad Blues & Jazz" 2018 с благотворителна кауза и ново място
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:48 / 09.02.2018Коментари (0)4379
©
Фестивалът "Blagoevgrad Blues & Jazz" 2018 с изненади за почитателите на блус и джаз музиката. След като станаха ясни имената на звездите тази година, поради големия интерес, международният фестивал ще се проведе в зала "Орфей" на парк "Македония" на 30 и 31 март. Билетите вече са пуснати в продажба на касата на зала "Пейо Яворов". Цената на билета за една фестивална вечер е 12 лева, а картата, която обхваща и двата дни е 20 лв. От всеки закупен билет или карта ще бъде отделян по 1 лев за благотворителна кауза.

В Благоевград на една сцена ще излязат Милчо Левиев, Йълдъз Ибрахимова, блус дивата Кели Ръкър, Васко Кръпката, София Блус бенд, Биг Бенд на Българското национално радио, Биг Бенд- Благоевград, Лъчезар Кацарски. Хедлайнер на тазгодишното издание е Влатко Стефановски. Едва ли има почитател на двата стила музика, който ще остане безразличен към палитрата от изпълнители и музиканти, които са подготвили непреходни хитове, както и нови компилации.

Българският джаз музикант, композитор, аранжор и пианист Милчо Левиев е удостоен с едни от най- големите отличия за заслуги в музикалното изкуство. Един от най- популярните женски гласове на джаз музиката Йълдъз Ибрахимова ще представи една уникална палитра от песни. Влатко Стефановски ще поднесе един уникален проект с музикантите от Биг Бенд на Българското национално радио, който се нарича "Sound Bridges"/ Мостове от звук/. Васил Георгиев, познат като Васко Кръпката е подготвил много новости за своите почитатели. Младaтa надеждa на блус и джаз музиката Лъчезар Кацарски неведнъж е доказвал своите богати гласови данни, но този път ще излезе на сцената с индивидуален бенд. Биг Бенд- Благоевград ще изненадат благоевградската публика със съвместен проект с Йълдъз Ибрахимова. Не на последно място е блус- дивата от Калифорния. Тя притежава неповторим саунд на своята "Lee Oscar" хармоника и много силен и завладяващ дрезгав "блуси" глас. С повече от 25 години професионална кариера зад гърба си тя е делила световните блус-сцени със знаменитости като Дизи Гилеспи, Алберт Колинс, Джеймс Котон, ZZ Top, B.B. King. Специално за жители и гости на Благоевград, звездите на блус и джаз музиката, обещават "Blagoevgrad Blues & Jazz"2018 да остане незабравим спомен за тях.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: