Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бизнесмен: Metallica отново в Пловдив? Забравете! Няма стадион, освен да ги поканя у нас в хола!
Автор: Стойчо Генов 11:34 / 15.03.2023Коментари (4)617
© Plovdiv24.bg
Стефан Еленков - представител на промоутърска компания Fest Team, която организира фестивала Hills of Rock в Пловдив, направи интересно изказване относно това какъв ще бъде бюджетът на събитието за 2024 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече информирахме читателите си, предвиденият за тази година фестивал няма да се проведе и се отлага за 2024 година.

"Ние, като организатори, знаем и 2 и 200. Не можем да надскочим себе си. Бюджетът зависи от 3 източника на приходи. Първият е продажбата на билети, вторият е спонсорите и третият – това са парите от държавата и общината. Ако някое от тези три неща не сработва – организацията е обречена и загубите са гарантирани. Всички искаме тук да дойде Metallica и AC/DC и ако може билетът да е 50 лева и общината да ни даде мястото без пари. Тази математика няма как да се случи, повярвайте ми", заяви пред камерата на Plovdiv24.bg Стефан Еленков.

"Много често ме питат кога ще дойде Бионсе в България. Отговорът ми е, когато Бионсе може да продаде 5 стадиона у нас. Тя иска "n“ на брой концерти в България, не само един. Ако направиш 5 концерта и продадеш 250 000 билета – логистиката ти е една както за тези 5 концерта, така и само за един. Тази математика е простичка. Колкото и смешно да звучи – на стадион "Васил Левски“ ТИР не може да влезе. Представете си колко мотокара и камиони трябват, за да обслужат 40 ТИР-а", допълни още бизнесменът.

"В Пловдив няма стадион, който да приеме такъв концерт. Това, което се е случило с Металика през 1999 година, никога няма да се повтори. Ние нямаме проблем да оферираме големи групи, имаме проблем да ги приемем. Няма къде да ги сложа. Освен да ги сложа у нас на масата. Кой каквото иска да ми говори – на Гребната база повече от 30 000 човека не могат да се съберат. Но поне има къде да сложим ТИР-овете", каза още Стефан Еленков.

Гледайте в прикаченото видео цялата пресконференция за Hills of Rock!


Още по темата: общо новини по темата: 1
15.03.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А защо трябва да е в Пловдив? В Пловдив ако няма стадиони то в София има? Искали са хората AC/DC и METALLICA и билети 50лв? Ще искат като минималта заплатата в БГ е 700лв как да дадът 200-300лв за билет? На всеки фестивал цените са надути до и отвъд небесата 1 вода 250мл-5 лв на послендия хилс (мисля ,че не е нормлано при положение ,че водата по всички магазини и нон-стопи е около 1лв и то за 500мл). Лично за мен тия фестове се силно отклонили от същноста си и са се превърнали на едни панаири с множествено скари и атракциони ,а музиката е за фон и за междо другото. Лично аз Ходя заради музиката ,а не да правя оборот на организаторите .Няма да е лошо да се обърне силно внимание на лумпените които ги наемат за охрана и до ден днешен се питам как и по какъв критерии ги наемат. И поради тия и много други причини ( а нямам желание нито да ги разбирам ,съпортвам и да ги чакам да се учат на мой гръб) желая на много бг организатори скорошен фалит защото много от тях си повярваха и възгордяха. Трябваше ви още 2-3 години Пандемия за да се научите да цените всеки посетител на ваши мероприятия и ,че никой не вие длъжен за нищо поради простата причина ,че нищо не правите безплатно и взимате и изкарвате не лоши суми.
+1
 
 
Много интересно тогава как групите за Мидалидаре Рок са успяли да пътуват и организаторите са успяли да ги убедят...
-3
 
 
че кой ще ти слуша негърката Бионсе или дъртаците дето кряскат от ейси дийси бе малоумник? И как да нямаш стадиони ? Лаута Ботев в коматево, Марица , гребната! Имаш сумати стадиони в Пловдив ,а тоя дрънка глупости . Нямало къде?? Кажи си че не можеш да проведеш нищо щото няма да има публика за тея
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: