Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Беше Ася от супер шоу "Невада", днес има основна роля в най-новия сериал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:59 / 26.05.2023Коментари (0)510
©
Идеята за сериала "София вкъщи“ се роди в мен без да имам очаквания, че ще стигне до екран. Исках да разкрия какво се случва в света на сделките и взаимоотношенията между брокерите в най-голямата агенция за недвижими имоти

Ася Станчева, или както мнозина я наричат Ася от Супершоу "Невада“, не е давала интервюта от много години.

За първи път тя наруши дългото си мълчание и се съгласи да разкаже за вестник "Филтър“ какво се случва с нея извън светлините на прожекторите. А и за това интервю има повод – Ася Станчева е основният виновник да се роди новият сериал "София вкъщи“, който тръгва по bTV от 29 май. Стартът ще бъде даден с парти.

Ася, само след броени дни стартира новият сериал на Би Ти Ви "София вкъщи“ и вие имате важна роля в него. Как станахте част от този проект?

Всичко започна от това, че аз от доста време проявявам интерес към  създаването на телевизионни сериали. За мен всичко около този процес беше загадка и много ми се искаше да разбера как се случва. Затова и реших да разкажа една съвременна история. Избрах за неин фон бизнеса с недвижими имоти. Реших, че би било интересно за зрителя. Тази сфера е позната на доста хора, но голяма част от нея остава скрита. Зрителите ще видят какво се случва в света на сделките и колоритните взаимоотношения между брокерите, когато го няма присъствието на клиента.

Освен че сте автор на идеята на сериала, участвате ли и в писането на сценария?

Да, аз съм автор на идеята и до голяма степен имам отношение към изработването на сценария. Сценаристите, както и всички, които работиха по проекта, са изключителни професионалисти. За мен беше удоволствие да бъда близо до тях, да споделям идеите си и да се наслаждавам на техния опит. Разбира се, в процеса на работа имахме и творчески спорове и творчески прегръдки, а да създаваш съдби на герои е изключително вълнуващо. Всъщност за мен това беше най-интересната част от този процес.

Коя съдба на герой се роди най-трудно и има ли нещо автобиографично в историята на някой от тях?

Учила съм психология и това, което знам е, че фантазията и въображението се базират на натрупаните представи. Автобиографично или не, при създаването на образи и на действия, при всички случаи влияние оказват  натрупаните ти впечатления. Несъмнено роля е изиграл и моят опит, който съм имала с недвижими имоти. За кратко участвах в тази дейност, а сред приятелите ми са едни от най-добрите брокери в България. Личният контакт с тях ми помогна и се оказа от полза.     

Разбира се, героите в сериала претърпяха своите промени в хода на работата. Те са изправени пред сериозни дилеми. Трябва да взимат решения, които са едновременно емоционални, но и продиктувани от интереса на бизнеса.

Да, драматична е историята, а сюжетът е доста заплетен...

Развитието на взаимоотношенията между героите са резултат от условията на едно голямо наследство. 

Труден ли беше пътят от раждането на идеята до стигането й до телевизоинния екран?

Честно казано аз нямах никакви очаквания. Когато тази идея се роди в главата ми, първо я споделих с моя съпруг Димитър Станчев, който освен, че е най-близкият ми и най-обичан човек, е и мой учител и ментор. Той видя потенциал в идеята и ме поощри. След това я разказах пред приятели и така тя е стигнала до продуцента Кръстьо Ламбев – създател на "Консепт студио“.

Ние не се познавахме с него. Запознахме се малко преди да започне усилената работа по сериала. Той е продуцент на един от най-успешните и харесвани български филми "Голата истина за група Жигули“, както и на други успешни продукции. Последваха множество срещи с bTV, които за мен бяха истинско удоволствие. Така идеята ми стигна до екрана и сега вече се въртят рекламни трейлъри за сериала. Всяко тяхно излъчване предизвиква в мен огромно вълнение.

Защо сериалът е озаглавен "София вкъщи“?

Работното заглавие бе "Фирмата“, но когато с екипа се събирахме да обсъждаме сериала, се роди идеята да го озаглавим "София вкъщи“. Първоначално това не предизвика всеобща еуфория, но в последствие решихме, че е доста подходящо, тъй като главната героиня  - София всъщност намира своя дом. Като тук думата "Дом“ се използва в по-широко понятие. Надявам се да сме взели правилното решение.  

В сериала не участват известни имена от актьорската гилдия. Това плюс ли е или е минус?

Считам, че това е един от плюсовете и положително решение, което взе продуцентът Кръстьо Ламбев. Актьорите са много талантливи. Интересното е, че в сериала зрителите ще видят и известни лица, които стават клиенти на агенцията за недвижими имоти – ДесиСлава, Евгени Минчев и още доста популярни личности. Не мога да не споделя своята огромна благодарност към група "Остава“, които предоставиха на сериала музиката от последния си албум "Кислород“.

Сега е време да върнем лентата назад. Какъв период беше воденето на Супершоу "Невада“ за вас?

Това е може би най-хубавият период в живота ми. Беше прекрасно време. Имах честта и удоволствието да бъда лицето на проект, който и до момента няма аналог в телевизионния ефир. Пазя прекрасни спомени. И до днес се случва да ме срещат хора, които ми казват: “Вие не ме помните, но аз спечелих кола от "Невада““.

Отминало ли е времето на Супершоу "Невада“?

Не бих казала. Мисля, че ако това предаване, има възможността да тръгне сега в телевизионен ефир, може би ще има още по-голям успех.

Защо го няма тогава?

Този въпрос трябва да зададете на продуцента Димитър Станчев. След спирането на предаването той насочи интересите си към други сфери. Той е един от първите инвеститори в обекти за производство на зелена енергия. Има бизнеси, излизащи извън границите на България, пътува много. Към момента не проявява интерес към телевизионния бизнес.  

След Супершоу "Невада“ все пак той създаде и шоу "Такси“, на което вие също бяхте водеща!

Така е и мисля, че то също имаше голям успех. Като идея беше близко до "Невада“, но имаше и други елементи, които го правеха още по-атрактивно. А и в "Такси“ гостуваха най-обичаните звезди на България.

Когато спряха тези две предавания, липсваше ли ви изявата на телевизионния екран?

Не! Не ми е липсвала работата на водеща. След като приключиха двете предавания аз застанах до Димитър Станчев в неговия бизнес. Не след дълго се отдадох на най-смисленото нещо в моя живот – на семейството ми.

Да си представим, че днес ви поканят отново да сте водеща. Какво предаване бихте правила?

Не бих водила предаване! Мисля, че всеки човек трябва да усети точния момент кога да се раздели със сцената и екрана. За съжаление, явно на много хора им е трудно да го направят. Аз съм преценила, че съм приключила с моята изява на екран. Сега интересен ми е светът на продукциите и сериалите. А всичко това е зад камерата.

Имате няколко записани песни. Сега пеете ли си?

/Смее се/ Вкъщи си пея, но не бих пяла пред публика.

Как така успяхте да запазите фигурата си през тези години. Вие изглеждате по същия начин, както и когато водихте "Невада“!

Когато една жена се чувства обичана и оценена, тя го излъчва и го предава на околните. Не е необходимо да се прави кой знае какво. Всичко изкуствено и добавено много си личи. По-добре е да заложиш на естественото излъчване. Разбира се, много е важен начинът на живот – да се наспиваш добре, да се храниш правилно, да спортуваш и да живееш здравословно. Не съм привърженик на съвременните медицинско-козметични процедури.

Казват, че апетитът идва с яденето. Вече върти ли ви се в главата идея за нов сериал?

/Дълго мълчание/ Мислех да не го казвам, но имам страхотна идея за нов сериал. На този етап обаче цялото ми внимание е насочено към "София вкъщи“. Нека видим как ще тръгне и как ще го приемат зрителите.

Сега как ще предпочитате да ви наричат "Ася от Невада“ или "Ася от "София вкъщи“?

Вероятно винаги ще си остана Ася от "Невада“, за тези, които помнят предаването и не искам това да се променя по никакъв начин.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: