Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бащата на Меган Маркъл с остри думи към нея: Това, което направи е нелепо
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:32 / 20.01.2020Коментари (1)384
©
Томас Маркъл – отчужденият баща на Меган Маркъл, обвини дъщеря си, че "обезценява“ британското кралско семейство и че е захвърлила мечтата на всяко момиче да е принцеса, предаде Ройтерс.

"Разочароващо е, защото тя всъщност получи това, за което мечтае всяко момиче – да стане принцеса, а сега го захвърля, както изглежда, за пари. За пари е готова на всичко,“, казва отчужденият баща.

Маркъл отправя упрека към дъщеря си в откъс от интервю, разпространен ден след като от Бъкингамския дворец оповестиха, че принц Хари и съпругата му Меган вече няма да бъдат работещи членове на кралската фамилия, няма да използват титлите "кралски височества“ и няма да получават обществени средства.

Монархията беше хвърлена в смут по-рано през месеца, когато Хари и Меган обявиха, че се оттеглят от задълженията си на старши членове на кралското семейство и възнамеряват да водят независим живот, прекарвайки голямата част от времето си в Северна Америка.

Интервюто за документален филм на Ченъл 5 е заснето след като принц Хари и Меган съобщиха, че се отказват от статута на старши членове на кралската фамилия. Целият филм ще бъде излъчен през "идните седмици“.

Томас Маркъл описва британското кралско семейство като една от най-великите и "трайни“ институции, допълвайки, че когато Хари и Меган са се оженили през май 2018 г., са поели ангажимент да бъдат част от нея и да я представляват.

Според него с решението си двойката е направила кралското семейство да изглежда "евтино“, като "стока от Уолмарт с корона“. "Нелепо е. Не трябваше да го правят“, казва Томас Маркъл.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 20.01.2020 г.
-1
 
 
Том, ти в кой век живееш бе пиянде в 19-ти или 18-ти? Че какво лошо има хората да искат да са като милиарди други. Да не са всички принцове и принцеси а? Това само в приказките го има и за съжаление все още тук там по някои откачени краища по света. Те и японците имат император и империатрица, може би принцове и принцеси ама никой не парадира и и се надува така.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: