Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Башар Рахал става дядо
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:38 / 24.01.2022Коментари (0)455
©
В очакване на първо внуче – така зрителите ще видят актьора Башар Рахал след по-малко от месец, когато по екраните ще се завърти новият български филм "Завръщане 2“. Задълженията си на дядо той ще дели с колегата си Александър Кадиев, който също отглежда тийнейджър в поредицата, дело на режисьора Ники Илиев.

Бременността на дъщерята на Бранко, в чийто образ пред камера влиза реалната наследница на Рахал – Клои, ще е един от основните двигатели на сюжета в "Завръщане 2“.

Продължението на най-гледания български филм за 2019 г. стартира с ново предизвикателство за братовчедите Алекс (Илиев) и Бранко (Рахал). След изневярата, в живота им отново се появява бившата съпруга на по-големия от тях. В нейните токчета отново се качва Йоанна Темелкова, като този път тя проявява апетит към плажа на доскорошния си законен партньор. За да го спасят, Алекс и компания се втурват да продуцират филм, а приятелите на Бранко правят и невъзможното, за да му спестят поне до края на снимачния процес шокиращата новина за внучето.

Героят на Рахал няма да е единственият, който ще увеличи семейството си с още един член, като по всичко личи, че до финалните надписи на "Завръщане 2“ до родилното ще се разходят и Алекс (Илиев) и Дара (Евелин Костова).

Премеждията на тайфата от Пловдив, в която влизат още Орлин Павлов, Бойко Кръстанов и Диляна Попова, ще се появят за първи път на голям екран точно в града под тепетата. Това ще се случи навръх Свети Валентин, а в следващите дни продуцентите му – Илиев и Рахал, ще го представят още във Варна, Бургас и София. Прожекции на "Завръщане 2“ ще има и в Англия, Австрия и Германия.

Премиерата на новия филм се случва само месеци, след като стана ясно, че първото заглавие от поредицата ще бъде разпространено от американския стрийминг гигант "Нетфликс“. Все още няма информация дали платформата ще прояви интерес и към втората част. "Самите "Нетфликс“ не дават много пари за контент в България, защото имаме прекалено много торенти, а платформата има прекалено малко събскрайбъри от страната. Затова и купуват нашите филми все още на сравнително ниски цени“, признава Илиев в подкаста на Йонислав Йотов от "СкандаУ“ - "При Тото“. Въпреки това в каталога на компанията се очаква да влезе и друг филм на 40-годишния режисьор - "Нокаут, или всичко, което тя написа“.

Откроявайки основните уроци, които е научил докато работи за създаването на филмите си, Илиев получи обещание от страна на екипа на рапъра и за закупуването на реклама върху два билборда на столичния булевард "Цариградско шосе“. На тях поне за седмица изпълнителят на "Чужди усмивки“ ще напише мантрите на филмовия деец - "Никой нищо не ти дължи“ и "Вината е само твоя“.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: