Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог с важни предупреждения за днес!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:47 / 29.07.2019Коментари (0)571
©
Днес всичко живо на земята поглъща много слънчева енергия и добре се усвоява. Добре е да се погреете на слънчевите лъчи. Това пише в астрологичната си прогноза за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Подходящ за ограмотяване, четене и учение. Ден на промените. Трябва да можете реагирате веднага на променящите се ситуации инстинктивно. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Основната препоръка днес е: "Прави всичко бързо!"

В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Денят е добър за пътуване, да съберете набързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Добър за художниците и творците. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня.  Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело. 

Вашето вътрешно дете също се нуждае от внимание. Спомнете си и своето детство. Купете си нещо, което сте мечтали в детството, но не сте го имали, нищо, че вече сте големи. Днес не бива да се копае земята, да се сее или сади. Не се препоръчва да сте бавни в действията, много да спите и да мързелувате. Не се предавайте на унинието. Не се препоръчват планомерни действия. Плановете може да бъдат разрушени или да се реализират на обратно. Нищо не късайте, не чупете и не режете. Този ден е за съзидание, не за разрушение. Сега не се препоръчва да спите много и да релаксирате.

Диета - добре е много да се яде, но не сладко и не месо. Счита се, че организма добре усвоява обмяната на веществата. За да сте в хармония с деня може да ядете  ядки, слънчогледови семки,  тиквички, краве или растително масло, домашно приготвени или рибни ястия. Подходящо е да се пие бира, а виното и шампанското да се избягват. Може да се пие и уиски от всякакъв вид.

Облекло - Придържайте се към ярките цветове. Избягвайте мрачните тонове, синьо и черно. Камък на деня е златист авантюрин.

Знамения – добри знаци са неочаквана изненада, слънчево време, играещи деца, падаща книга, летяща птица. Лош знак е разбито стъкло, счупена брава или счупен ключ.

Сънища – да не се обръща внимание на сънищата в този ден. Сбъдват се само конкретните сънища. Не е хубаво да сънувате починали. Ако те ви викат – загуби и лишения. Ако сънувате кон, подкова – знак за разрешение на кризисна ситуация.

Числа на деня – 11, 34, 79.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: