Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Астролог с прогноза за март: През целия месец Нептун прави съединение със Слънцето
Автор: Йоланда Пелова 09:39 / 06.03.2024Коментари (0)813
© Sofia Asenikova photography
Какъв се очертава да бъде месец март - прогнозата е на астролога Валентина Маренова, предава Sofia24.bg.

Март се очертава спокоен месец с изключение на няколко дни, в които трябва да бъдем особено внимателни. Това е месецът, през който пуква пролетта, природата се събужда, заражда се новия живот. Месец, зареден с енергията на Овена, носещ силата на искрата, която пали новия живот. Ако искате да стартирате идея, използвайте импулса на огнения Овен – той е първопроходеца, силата, дързостта.



Слънцето прави своя преход от Риби в Овен – на 20 март в 5 часа 06 мин. българско време. Овенът е първият знак в зодиака и преходът на Слънцето в Овен бележи астрономическото начало на годината. Това е денят на пролетното равноденствие.

Това е и месецът, който ни потапя в дълбоките води на Нептуновото царство - през целия месец Нептун прави съединение със Слънцето. Дни, наситени с любов и потребност от емоционална близост. Да отдаваме и получаваме грижа и внимание. Дни, в които можем да обърнем поглед и към себе си и да си отдадем заслуженото. Медитирайте – Нептун обича самотата. Създавайте – Нептун е символ на вдъхновението и творчеството. Чувайте другия – Нептун е емпатията.

Ето и някои от останалите астрологични събития през месеца:

- Още от края на февруари Слънцето в Риби прави съединение със Сатурн, чийто принцип е да забавя нещата. Всичко като, че ли зацикля, случва се трудно. И няма как да е по друг начин с "чистача на кармата“ – трябва да ни научи на мъдрост и търпение. Аспектът се разпада на 16 март, а дотогава е нужно да проявим самоконтрол.

- Освен съединение Слънце-Нептун почти през целия месец се сформира и друго – съединение между Уран и Юпитер. Уран носи промяна, свобода и новаторство. Уран не обича рамки и ограничения. От своя страна Юпитер е символ на разширение. Когато двете енергии се слеят в едно резултатът е неустоимо желание за развитие. Всичко, което сме започнали по-рано е добре да се доразвие – както в работен, така и в личен и обществен план. Нужно е да се внесе нещо ново и дори високо технологично в дейността, с която се занимаваме.

Чудесен аспект за всеки, който се занимава с астрология – Уран е планетата, сигнификатор на звездната наука.

Аспектът се задържа до 5 юни.

- Марс квадрат Уран – този аспект носи изключително голямо напрежение и ще се задържи на небето от 8 до 16 март. Периодът не е подходящ за покупки на електро уреди и машини, както и ремонтни дейности на такива. Възможни са аварии, злополуки. Особено внимание към здравето е нужно да имат хората с хронични заболявания.



Това е аспект на резките промени – особено в бизнеса.


- На 10 март в 11 часа бг е Новолунието в Риби. Изключително творческо Новолуние – дава подтик към реализиране на нови идеи в сфери, които имат връзка с изкуството – музика, рисуване, писателска дейност, психологията. Но да не забравяме и за по-горе споменатите напрегнати аспекти, които неминуемо ще носят своята енергия.

- На 12 март планетата на красотата и любовта влиза в Риби, а това силна позиция за Венера. Чувствата стават дълбоки и силни, дните подходящи за романтични срещи и споделени чувства, емпатия. Но не за дълго, защото на 18 март Венера ще срещне Сатурн, а той не позволява лесно да се разкриват емоциите. Но пък създава предпоставка за създаване на сериозни и стабилни партньорски отношения.

Продуктивен период архитекти, графични, модни и графични дизайнери.

Този аспект е до 25 март.

- На 25 март е Пълнолуние и частично Лунно затъмнение. Пълнолунието е по оста Овен-Везни и макар, че при тази лунна фаза емоциите са на своя пик, а Затъмнението носи тежестта на кармичен товар, то драматични събития не се очакват за нас, защото не се наблюдава от територията на България. За държавите, от чиято територия е видно, Затъмнението обещава големи промени в рамките на 3 години.

Но въпреки това месец март е по-скоро спокоен и както по стар български обичай на 1 март се закичваме с бял и червен конец, така и енергиите на месеца се преплитат в едно. И някак разбираме, че имаме нужда от ИН и ЯН, за да се радваме на баланс и вътрешен мир.

Бъдете здрави!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: