Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Арестуваха милиардер, притежаващ "педофилски остров", пълен с непълнолетни секс робини
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:43 / 20.07.2019Коментари (0)477
©
Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ, е задържан по обвинения в педофилия и трафик на непълнолетни, пише в. "Гардиън", цитиран от дир.бг.

Богатството на Епстийн се оценява на над половин милиард долара, а в дружеския му кръг са множество шоу звезди, бившият президент на САЩ Бил Клинтън, настоящият Доналд Тръмп и принц Андрю - трето дете на Кралица Елизабет II, и самият принц Филип. Известно е, че Клинтън имал над 20 полета с частния самолет на Епстийн, наречен от пресата "Lolita Express". 66-годишния Епстийн купува остров на Карибите, където изгражда имение, където води непълнолетни момичета.

"На 14-годишна възраст бях сексуално малтретирана от Епстийн. Още имах брекети по зъбите, когато заедно с много други момичета бяхме водени в имението му", разкрива една от жертвите, Къртни Уайлд.

От документите по делото става ясно, че най-малко 40 непълнолетни момичета са били водени в имението на Епстийн с цел секс, интимни масажи или заснемане на голи снимки. В обвинението се твърди още, че жертва на трафик на хора са станали стотици, може би дори хиляди непълнолетни момичета.

Като малка бях заставена да бъда сексуална робиня на принц Андрю. Между 1999 г. и 2002 г. с мен и множество други непълнолетни момичета се извършваха оргии", заявява Вирджиния Робъртс, допълвайки, че ФБР е прикривало милионера и влиятелните му приятели. Обвиненията на Вирджиния Робъртс обаче не са потвърдени от съда и не са част от делото срещу Епстийн.

Прокурорът по делото Алекс Росмилър разкрива, че органите на реда в САЩ са идентифицирали и разговаряли с десетки жертви на мултимилионера. Разследването срещу Епстийн е било тайно и продължително, заради голямото му влияние. "Огромното богатство на Епстийн би направило бягството му от справедливостта лесно, заради което съм против освобождаването му под домашен арест", споделя Росмилър.

По време на претърсването на дома на Епстийн в Манхатън, властите намерили "заключен сейф". В него били скрити диаманти, огромно количество пари в кеш и фалшив паспорт, в който Епстийн е с друго име и представен като жител на Саудитска Арабия. В сейфа били намерени и подредени по азбучен ред папки с голи снимки на момичетата, станали жертва на милионера. 

"Всички наричахме имението му Педофилския остров. Това бе нашият тъмен ъгъл", споделя Кевин Гудрич, който развива бизнес с лодки на Сейнт Томас, намиращ се непосредствено до частния остров на милионера. Много хора, работещи за Епстийн, заявяват пред "Асошиейтед прес", че са подписали дългосрочни споразумения за неразкриване и отказват да говорят. Бивш служител, пожелал анонимност, разказва, че Епстийн имал пет лодки, включително голям ферибот, в който всеки ден е транспортирал до 200 работници от Сейнт Томас до имението си. Мъжът споделя, че сред транспортираните редовно е имало група от млади момичета, за които обаче той смятал, че имали 18 години.

"Бях 16-годишна, когато имат нещастието да се запозная с Епстийн", споделя една от жертвите му и допълва, че благодарение на парите си мултимионерът правел каквото си иска. Според обвинението голяма част от престъпленията ставали в своеобразния храм с позлатен купол на острова.

В него имало специално звукоизолирана стая за масажи и подземие. Сградата била построена след като Епстийн се признава за виновен в склоняване към проституция през 2008 година и започнал да поддържа по-нисък профил сред обществото. Предстои да бъде решено дали обвиняемият да остане зад решетките или да бъде пуснат под домашен арест, докато трае делото.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: