Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анита Мейзер се забърка в нов скандал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:57 / 09.11.2022Коментари (0)759
Нов чутовен скандал се разрази около това кой у нас държи титлата "Мисис Свят България" и победителките от чия надпревара имат право да участват в международния конкурс. От едната страна е Меги Савова, а от другата скандалната Анита Мейзер.

Двете организаторки имат близо десетгодишна вражда по темата, която сега се разрази с нова сила. И Савова, и Мейзер претендират, че само тя има право да организират конкурса и единствено тяхната победителка трябва да представя страната ни на "Мисис Свят", пише "България Днес".

"Лентите на Меги Савова не са титла", обяви първа Анита Мейзер в социалката си. Поводът за това е поредният конкурс, на който съперницата й Меги Савова връчва заветната лента на избраната да стигне до световната корона.

Преди години, когато Мейзер замина за Китай да представя страната ни като Мисис България Свят, Савова публично изригна срещу нея с, меко казано, неласкави изрази. Сега скандалната любителка на садо-мазото, заради което се озова и зад решетките, отново сипва спирт върху старите рани.

"Колкото и да са красиви победителките у нас, те нямат шанс на "Мисис Свят", ако не са представяни от Анита", обяви се Мейзер. Тя обясни и причините за това свое мнение: "Вижте кои са избрани в България, вижте кои се качиха на сцената на "Мисис Свят" и тогава спорете. Моята болна тема към запазената марка "Мисис България Свят" продължава... Разберете, че има огромна разлика от лента до титла! Ето ви само няколко примера, за да разберете, че носителките на световно лицензирана марка "Мисис Свят" са съвсем различни лица от тези, които ежегодно се афишират като такива от Меги Савова в София", ядосва се Анита.

Бившата затворничка завърши гневната си пледоария по адрес на Савова с призив към потребителите в социалните мрежи "да сложат само една от нейните представителки, стъпили на световния подиум, там, където Елвис Пресли е правил своето шоу и още много други световноизвестни звезди".

От Виена, където е на среща с кмета на града, Меги Савова не закъсня да отговори, също остро, на своята отдавнашна опонентка.

"Няма да се разправям непрекъснато с Анита Мейзер, за да я правя популярна и хората да се подсещат за нея!", избухна Савова.

"Моята лента е абсолютно легална, защото аз имам регистрирана марката на "Мисис България", както и на "Мисис България Свят". Това всеки може да го провери срещу 100 лева в Патентното ведомство", категорична е съперницата на Анита Мейзер.

Според нея сексбомбата от морската столица си правела "пиар на гърба й". "Това продължава вече 10 години. "Анита Мейзер ли е най-важната в България, над закона ли е, че всички да се занимават с нея?", пита Меги Савова.

Тя сподели, че преди няколко години е направила опит да сключи мир с Анита. Не се получило, Мейзер отговорила с "добре" на предложението на Савова да доведе свое момиче на конкурса, но не удържала на думата си. "Аз й подадох ръка, а след малко тя пак започна да ме плюе", огорчена е патентованата по думите й организаторка на "Мисис България Свят".

От нервната реакция на Меги Савова става безпощадно ясно, че нито една от двете страни няма да се откаже в скоро време да зарови томахавката. И двете организаторки на двата конкурса с еднакво лого са войнствено настроени и настояват публично заветният израз "всички права запазени" да отиде само при едната от тях.

"Ако Анита Мейзер смята, че съм нелегитимна, да ме съди. Но не го е направила, което вече казва много. Когато нейният конкурс бъде излъчен по СNN, да дойде да ми се обади", подканва конкурентката си Савова.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: