Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Анита Мейзер пише мемоари, ще разкаже как е убила приятеля си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:50 / 16.03.2020Коментари (0)764
©
Мургавата секс бомба Анита Мейзер, която преди 3 години и половина уби по непредпазливост мъжа си Николай Димов, пише скандални мемоари.

В тях 56-годишната варненка ще разрие за първи път пикантерии около раждането си в шуменското село Пет могили. Досега нашенката с рекордно голям бюст пазеше в тайна къде е родена и коя е майка й.

Покрай скандалите, които се разразиха между нея и сестрата на покойния й съпруг – Милена Димова, изплуваха куп мръсни тайни от миналото й. Каката на покойния здравеняк издаде, че Анита е дошла на бял свят като Айше и не е родом от Варна, както твърди бившата "Мисис България", а в затънтено село, пише "Уикенд". 

"Сега разбрахме, че е родена в Пет могили, по акта за раждане е Айше, след което си сменя името на Анита Желева. После сключва брак в Америка и става Мейзер. Тя постоянно играе роли, живее живот, изпълнен с много лъжи", каза сестрата на убития Николай.

Впоследствие Анита потвърди изнесената информация. Тя призна, че е от ромски произход и много се срамувала от това. До ден днешен имала комплекс, че е родена с името Айше.

"Като бях дете, много ми се подиграваха и ме отбягваха. Затова криех истината за себе си. В шоубизнеса хората са жестоки", сподели през сълзи сексбомбата.

Още докато била в Сливенския затвор на Анита й хрумнала идеята да осребри престоя си зад решетките и да опише житието-битието си в книга. "Защо лошите неща се случват на добрите хора? Защо живях толкова добре и дразнех много хорица? Само аз мога да отговоря на тези въпроси! Изчакайте малко и ще разберете! Отговорът е на път!", обяви Мейзер.

"Мисис България 2014" загатна за съдържанието й, публикувайки в социалните мрежи снимки с различни родни звезди - Киро Скалата, Митко Рачков, Камелия, Азис, Нешка Робева, Слави Трифонов и дори с Майк Тайсън.

В момента Анита Мейзер е в Лас Вегас работи като мениджър в българско заведение. Докато беше у нас, тя се появяваше само с черни дрехи, но в столицата на хазарта е захвърлила траура. Откакто е в Америка, скандалната Анита е заменила тъмните цветове и вече се облича в розовата гама.

Мейзер напусна България тайно преди няколко месеца, веднага след като беше пусната на свобода през пролетта на 2019 г. Поне за момента тя не смята да се връща в родината, защото й напомняла само за смъртта на мъжа й Николай и за затвора. Освен това се оплаквала, че отношението към нея било изключително лошо и всички я сочели с пръст. Тя е скъсала контактите си и с почти всичките си близки и приятели. Комуникирала единствено с дъщеря си Джули, която беше неотлъчно до нея по време на съдебните процеси. Говори се, че Анита не само, че не е стъпвала в луксозното жилище, където умря мъжът й, но и го е обявила за продан

Още по темата: общо новини по темата: 922
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
17.09.2020 »
предишна страница [ 1/154 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: