Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Андреа Банда Банда е в лошо здравословно състояние, разплака мрежата с тези думи и откровения!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:18 / 11.08.2022Коментари (1)726
©
Отсъствието на Андреа Банда Банда от "На кафе" си има основателна причина. Оказа се, че инфлуенсърката има сериозни здравословни проблеми, за които са наясно само най-близките й приятели и нейното семейство. 

Тя има леко подобрение на състоянието си от няколко дни и събра смелост да разкрие пред приятели и познати във "Фейсбук" през какъв кошмар преминава от година насам. 

Ето какво пише Андреа Банда в социалните мрежи, а думите й разплакаха нейни приятели, които не са били наясно със ситуацията:

"Супер гадна половин година, хора. Минах през много неприятни неща и тъмни места.

В същото време се отваряха възможности за супер вълнуващи преживявания, благодарение на малката медия, която съм си аз и съдържанието, което правя в интернет от 2016-та година а и пръсках гууд вайбс и сладкост от почти 4 сезона. Много трябваше да откажа, други приех и трябваше да полагам големи усилия, да се държа на крака, въпреки, че ми е лошо, и да се опитвам да ми весело.

Най-дребният ангажимент, дори супер ултра лукс ВИП приятен, ми се струваше като огромна тежест. Огромна тежест да съм в Кан сред звиздичките и после в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това чувство, на фона на проблемите, които други хора имат?

Някои хора не разбираха какво ми е - разделихме се. Някои хора помагаха - нови близости и support system.

Последните два-три месеца бяха най-трудни, защото бях най-долу и в същото време трябваше да събирам сили да се катеря нагоре. Това да чупиш стари навици като трудност, хич не е за подценяване. И всеки ден нови практики, режим и някакви ограничения, трениране на нови мисли. Но минах и през зелените рецепти за хапчета, другото не беше достатъчно.

Да “Kim, people are dying" и това да си пристрастен към телефона си и информацията в него звучи смешно, но е голяма работа. Постоянно нещо трябва да ти се случва, трябва да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и трябва да бълваш. Работата ти да е да те дават по телевизията всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора на ден да те харесват или мразят, и ти го казват.

Добави и някакво лично сътресение, объркваш се и бъгваш. Тревожност и сънно разстройство. И не спиш, защото във всеки един момент мислиш, за всичко, което не е на ред и това, което би могло да не е на ред. И какъв е смисълът на всичко, което правиш, не си лекар, не си адвокат, дори не съм журналист. Едните ти казват, че ги вдъхновяваш и забавляваш, другите те обиждат и ти се подиграват. “Да не ти пука" - няма човек, на когото да не му пука, има такъв, кой не знае какво е.

Но крачка по крачка, идва първия хубав ден, в който не ти прилошава, спал си 4 часа. Идва и втори, и трети и стават няколко седмици. И ти е добре.

И съм в Амстердам, за премиерата на House of the Dragon, HBO са избрали мен, защото ме бива в нещо. И цялото преживяване е страхотно и не трябва да се насилвам да се кефя.

Премиерата е довечера и нямам търпение.

Но съм в града на партитата, ганджата и легалната проституция, а мога да пия само вода и да си лягам и да се събуждам в определен час. 62 дни без алкохол.

…Премислих нещата и съгреших с една чаша просеко. Или това, или червените фенери щеше да е.

House of the Dragon Amsterdam experience с HBO Bulgaria върви отлично.

Тия неща се споделят, защото последните години бяха супер тежки и скапани и на много хора не им е добре. Даже не спирам да говоря за това в инстаграм, но не съм го споделяла в този профил, където го виждат предимно хората, които познавам.

За някого това ще е oversharing, друг ще разбере, че не е сам", гласи посланието на Андреа Банда.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Андрео Говна Говна...ко каза нищо не рабрах,освен че ти се друса,поебва и купонясва,но не можеш...нито ко ти има,нито нищо....само мрънкаш....тва соц.медий са най-големия шет на вселената,хубу че нямам.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: