Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Американец умишлено се излага на радиация, иска да живее 180 години
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:40 / 30.09.2019Коментари (1)400
©
45-годишният американец Дейв Аспрей е един от най-амбициозните биохакери - хора, които с помощта на напреднали технологии се опитват да заблудят природата, като се отърват от болести и увеличат максимално времето, през което живеят на Земята. За да постигне перфектно здраве, Дейв не само е постоянно на диета, но прави и специални упражнения, нкато прибягва до рискови и малко изпитани методи.

Дейв сериозно възнамерява да доживее поне до 180-годишна възраст. Идеята му хрумва  през 90-те години, когато работи като технически специалист в Силиконовата долина. Тогава Дейв е с наднормено тегло и не може да отслабне въпреки активните физически упражнения. Решава да обърне внимание на по-малко традиционните начини за стройна фигура и перфектно здраве.

Като начало американецът преминава на диета с ниско съдържание на въглехидрати, което му позволява да свали 23 килограма. Поръчва от Европа скъпо “умно“ лекарство за отслабване, което се оказа много ефективно. Сега Дейв посвещава цялото си свободно време за изучаване въздействието върху организма на всякакви упражнения, диети, лекарства и устройства. Той се занимавал със зимно плуване, в Тибет се научава да медитира.

От скоро Дейв използва специална машина за електрическа стимулация на мозъка, за която е убеден, че повишава умствената активност. Намира хирург, който се съгласява да вземе стволови клетки от костния му мозък и да ги постави в други части на тялото му, включително и в лицето. Американецът е убеден, че човешкото тяло притежава всички средства за поддържане на младостта и всеки, които иска, трябва да разбера как да ги използва.

За да оцелее поне до 2154 г., американецът, наред с други неща Дейв стои в камера под налягане, спи под инфрачервено лъчение и дори се излага на радиация. Заедно с други ентусиасти посещава изоставени уранови мини, където въздухът е наситен с радон. Вярва, че радиоактивният елемент е полезен в малки дози.

Дейв Аспрей е считан за истински гуру на биохимията и здравословния начин на живот в САЩ. Въпреки това има критици, които го обвиняват, че прави всичко, за да печели пари - продава книгите си, наркотици и джаджи на своите последователи. Аспрей притежава няколко компании, които произвеждат продуктите, които рекламира, включително "безопасно“ кафе, за което се предполага , че не съдържа вредни вещества. Но поне самият Дейв Аспрей живее по принципите, които проповядва.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не може - биологичният предел е около 120 г, най-много 130...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: