Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алена ни е подготвила невероятен хороскоп за днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:35 / 24.02.2023Коментари (0)393
©
Дневен хороскоп за 24.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


От сутринта този ден  ви носи неприятни емоции, които ще ви разочароват. Може да имате проблеми по договори и неизплатени задължения към вашата фирма, които да обсъждате точно днес. Наложете си спокойствие. Имате възможност да предприемете промени. По-добре се въоръжете с търпение и премълчавайте, ако ви критикуват. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка.

ТЕЛЕЦ

Очаквайте обаждане за командировка извън страната. Ако натоварят вас с това пътуване, не се съгласявайте веднага, а преди това преценете дали няма да нарушите финансовата си стабилност. Промяната ще ви се отрази добре. Готови сте да я предприемете, но някой постоянно ви безпокои и отклонява вниманието ви. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

БЛИЗНАЦИ

Денят е идеален за работа, която сте обмислили с вашите колеги и сте решили да започнете днес. Рискът е неоправдан, ако ви убеждават да финансирате странични проекти. Приемайте полезните съвети отстрани. Работата ви спори. В състояние сте да отхвърлите много от задълженията си и вечерта да си дадете почивка, изпитвайки удоволствие от свършеното. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РАК

Пред вас се разкриват възможности за творчество и себеизява, ако не сте импулсивни и непредсказуеми. На работното място се справяте без проблем със задълженията си. Пътуванията са успешни. Докажете, че наистина сте склонни да вървите по своя път в професионално отношение, а решението ви е обмислено и категорично и не търпи корекция. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми. 

ЛЪВ

Във ваша полза е да стабилизирате постигнатото и да съхраните добрите професионални отношения. На работното място се справяте отлично със задачите си. Добре е да внимавате със запознанствата. Избягвайте прибързаните изводи, само защото сте си създали погрешно впечатление от новите ви делови познати. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира, особено ако сте имали проблеми в брака или с доходите и вашата половинка е попълнила банковата ви сметка. 

ДЕВА

Очаквайте радостна новина за предстоящи финансовите постъпления, които сте си заработили с новите проекти. На работното място разчитайте на интуицията си и предприемайте само правилните действия, ако се готвите за начинания. Не прекалявайте с натоварването с чужди задачи заради добронамереност и желание да сте полезни. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви е причина да се развихри скандал. 

ВЕЗНИ

Ще се радвате на хармония в отношенията, която ви зарежда с желание за активна работа, но дали имате желание да отхвърлите изостаналите задачи, преценявате вие. Обзети сте от творчески подем, от който трябва да се възползвате на всяка цена. Успехът отново е с вас. Не пропускайте да приемете предложенията за допълнителна доходна работа. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

СКОРПИОН

Денят е изпълнен с емоции, които ви е трудно да овладявате, защото сте в противоречие с предложенията на вашите колеги. Не се впечатлявайте от критиката. Завършете вече започнати занимания. Интуицията ви се засилва. Не пропускайте да се възползвате от отличните възможности, които имате. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

СТРЕЛЕЦ

Раздвижването на пазара след празниците ви радва, ако сте търговци. Умеете да се разпореждате с инвестициите и финансовите си запаси. Не оставяйте други хора да уреждат договорите по сделките, които сте уговорили, за да не ви провалят. Напрегнати сте. Наложете си спокойствие, каквото и да става около вас на работното място. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ 

Днес е нормално да не ви се работи, но ви очакват много нови и спешни задачи, с които сте задължени да се справите. Слушайте интуицията си, за да предприемете правилните действия. Трудно ви е да оцените реалността, затова и сте по-често избухливи, отколкото спокойни, но рискувате да провалите начинанията. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Ще се радвате на положителни емоции и приятни изживявания  с хора, което са ви приятни и ви ласкаят, но се пазете от използвачи. Не се поддавайте на тези ласкателства, защото ще претърпите загуби, заради желанието си да сте щедри. Не разчитайте само на късмета си, за да не ви изневери точно когато не очаквате. Не допускайте разправия сутринта, ако партньора ви задава въпроси, без да цели разправии, защото не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

РИБИ

Ако сте прозорливи и не разсъждавате с емоциите си, а се осланяте на разома, ще осъзнаете, че пред вас се разкриват големи възможности за творчество и себеизява. Денят е чудесен за развлечения, но оставете тези емоции за вечерта. Заемете със служебните си задачи. Ще се почувствате обновени от успехите, които ще ви споходят. Осъществите полезни делови запознанства. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: