Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Алекс Раева поведе неравна битка с килограмите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:34 / 08.11.2019Коментари (0)407
©
Алекс Раева поведе неравна битка с килограмите след раждането. Певицата роди преди три месеца, но все още не успява да свали и грам. Заради това и отказва да се появява на публични места и е скъсала със светския живот. 

Преди няколко седмици обаче Алекс се качи на сцената, за да изнесе първия си концерт след появата на дъщеричката си Лия. Външният вид на певицата изненада феновете й. 

Раева беше заложила на черна рокля със свободна кройка, която обаче вместо да прикрие излишните й килограми, ги подчертаваше още повече. Появиха се дори коментари, че дрехата изглежда като роба, каквито носи Наталия Симеонова, за да прикрие едрите си форми. Алекс не е напълняла много в лице, но големият проблем е коремът й. Наедряла е доста от кръста нагоре, както и в бедрата и задните части. Заради това тя предпочита широки рокли, които да не я очертават. 

Въпреки, че се опитва да не го показва, Раева изпитва притеснения заради килограмите си, тъй като много от родилките успяват да се разделят с корема още първия месец след раждането. Повечето пресни майки набързо забравят и за отока в краката, който при Алекс все още е на дневен ред. Тревогите на Раева са свързани с това, че няма да успее да върне предишната си форма, тъй като роди доста късно - почти на 39, а на тази възраст метаболизмът е доста по-бавен. 

Освен това тя неведнъж е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й коства много жертви и пот във фитнеса. "От 12 години тренирам всеки божи ден. Ако спра за две седмици, напълнявам с 5-6 килограма. Това е моят малък ад. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има дори мускули", изплака неволите си преди време Раева. За да поддържа тялото си стегнато, певицата дори си беше направила фитнес студио вкъщи. 

Това даваше резултат, но след като разбра, че е бременна, Алекс трябваше да намали темпото и да промени режима. Това разбира се, доведе до сериозно качване на килограми. Тя не за пръв път се бори с наднорменото тегло. 

Пред 10 години тя драстично напълня с повече от 15 кг, след като напусна Слави и въртеше любов с бизнесмена Камен Атов. Уж щастливата им връзка се превърна в малък ад за нея, включващ и физическо, и психическо насилие. Нелеката ситуация, в която изпадна, все пак й помогна да отслабне драстично с над 17 килограма. 

"Рецептата е тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо посегателство. Сложила си бях главата в краката му и чаках да ми стъпи на врата. Сега си давам сметка, че се е опитвал да ме смачка, да ме пречупи, да ме унижи.", призна тя след раздялата им.

След него Алекс имаше дълга връзка с диджей Дончо, с когото изненадващо се разделиха тихо и без излишни драми. В крайна сметка певицата се установи с благоевградския бизнесмен Любомир Палаханов, който също е по-голям от нея. И в началото на август му роди дъщеря, пише "Галерия".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: