Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
7 мотористи влизат в "Глобуса на смъртта" на Античния театър в Пловдив
Автор: Цвети Тончева 16:00 / 22.08.2023Коментари (0)298
©
За трета поредна година част от нашата церемония е Националната гвардейска част, която придава една изключителна тържественост на официалната част. Това каза в предаването "Цветовете на Пловдив" на Радио "Фокус" световноизвестният цирков артист Енчо Керязов, организатор на "Нощ на звездите", звездния спектакъл в който едни от най-добрите артисти в света се обединяват от каузата да подкрепят талантливите деца на България. На шоуто са поканени и много официални гости, спонсори и спомосъществуватели, които  подкрепят каузата. Шоуто тази година е под патронажа на кмета на град Пловдив Здравко Димитров. "Имаме заявено участие от президента на Република България г-н Румен Радев, министъра на младежта и спорта г-н Димитър Илиев, така че наистина трябва да се радваме, че събитието се уважава от такъв ранг държавници", добави Керязов.

"Участие в шоуто ще вземе най-добрият клоун в света, това е италианецът Дейвид Ларибле, който е носител на златен клоун от Световния цирков фестивал в Монте Карло, клоун звезда от най-голямото пътуващо шоу в света, това е шоуто на “Ринглинг" “Калейдоскоп". Дейвид Ларибле ще бъде в Пловдив в Античния театър. Ще можем да видим уникален номер, унгарска акробатика на трамплини, които също са призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло, златен клоун, рекорд, включен в книгата на “Гинес", това е наистина един от последните, ако мога така да се изразя, мохикани в този жанр, защото е групова акробатика на 12 човека. Ще можем да видим отново, които са били гости от миналата “Нощ на звездите" Фреди Нок, който сам по себе си е един наистина уникален екстремен артист със 7 рекорда в книгата на “Гинес". Тази година по-различно ще е Фреди Нок. Миналата година вървя по високо опънато въже над Античния театър, а тази година Фреди ще атакува световния рекорд заедно с шестима негови колеги от Колумбия, които ще направят опит за влизане в Глобуса на смъртта със 7 мотористи, в размер 4,80 глобус и се надявам това да се случи. Тук, за да се изпълни това изпълнение, е позициониран един огромен кран, който ще бъде на булеварда под Античния театър. Кранът е същият, който преди месец изправяше пилона в Рожен", поясни Керязов.

Той се извинява на жителите и гостите на Пловдив, че пътното движение по булеварда ще е временно затворено, ще има временна организация, заради грандиозното световно шоу.  

"Винаги съм казвал, че толкова титулувани артисти на едно място, в нито една продукция не присъстват. Естествено и български поп изпълнители ще има тази година. Ще можем да видим и Люси Дяковска, и Славин Славчев, и Плевенската филхармония с камерен оркестър “Дианополис", с диригент Георги Милтянов. Той ще обедини Севера и Юга, защото плевенски и ямболски оркестър за първи път ще излязат на сцената. Ще има още интересна акробатика от Швейцария с трима изпълнители. т тренират и живеят там, но имаче единият е от Украйна, другият от Канада, те ще представят своята акробатика, въздушен номер много силен на Артьом Любоневич, който също е носител на премия от световния фестивал в Монте Карло, балет на една от най-големите школи в България “Па де кре" от Стара Загора ще бъдат на сцената", посочи още Енчо Керязов.

Билетите за шоуто са вече продадени, запълнен е напълно капацитета на Античния театър.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: