Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Жители и гости на Благоевград с възможност да ползват залите в парк "Макеодния“
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:29 / 18.08.2017Коментари (0)908
©
Продължава обновяването на парк "Македония" и след провеждане на едно от най-големите музикални събитие за Благоевград, страната и света - "Франкофоли. Благоевград". 

На сесия на Общински съвет- Благоевград ще бъде гласувано предложение от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, залите в благоевградския парк, една от които вече носи името "Орфей", да бъдат отдавани под наем. Интересът към тях е голям и идеята идва вследствие на многобройни запитвания за ползване на сградите. Това е изключителна възможност за всеки желаещ да организира и проведе културно, музикално или събитие от личен характер, спортно мероприятие на едно изключително място, в каквото се превърна парк "Македония". Зала "Орфей" е с площ от 1107 кв.метра, която я прави подходяща за събития, обединяващи голяма аудитория от хора. Втората зала е предназначена за спортни събития и над 1000 кв.метра също. Определени са и съответни суми за наемане на залите според нуждите на наемателите. В случай на подадено заявление за ползване на зала "Орфей" от училища, културни и социални институции на територията на община Благоевград, тя ще отдава безвъзмездно. 

Спортната зала ще се предоставя на физически и юридически лица, както и спортни клубове със седалище извън територията на община Благоевград заплащат наемна цена. Юридически лица с нестопанска цел, регистрирани на територията на община Благоевград, членуващи във спортни федерации и участващи в държавни първенства, ще ползват общинския имот безвъзмездно. Целта на предложението е повече жители и гости на Благоевград да имат възможност да се възползват базата, която благодарение на последователността и целенасочените действия на кмета Камбитов се превръща в чудесно място за отдих, култура, спорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: