Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Жители и гости на Благоевград с възможност да ползват залите в парк "Макеодния“
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:29 / 18.08.2017Коментари (0)905
©
Продължава обновяването на парк "Македония" и след провеждане на едно от най-големите музикални събитие за Благоевград, страната и света - "Франкофоли. Благоевград". 

На сесия на Общински съвет- Благоевград ще бъде гласувано предложение от кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, залите в благоевградския парк, една от които вече носи името "Орфей", да бъдат отдавани под наем. Интересът към тях е голям и идеята идва вследствие на многобройни запитвания за ползване на сградите. Това е изключителна възможност за всеки желаещ да организира и проведе културно, музикално или събитие от личен характер, спортно мероприятие на едно изключително място, в каквото се превърна парк "Македония". Зала "Орфей" е с площ от 1107 кв.метра, която я прави подходяща за събития, обединяващи голяма аудитория от хора. Втората зала е предназначена за спортни събития и над 1000 кв.метра също. Определени са и съответни суми за наемане на залите според нуждите на наемателите. В случай на подадено заявление за ползване на зала "Орфей" от училища, културни и социални институции на територията на община Благоевград, тя ще отдава безвъзмездно. 

Спортната зала ще се предоставя на физически и юридически лица, както и спортни клубове със седалище извън територията на община Благоевград заплащат наемна цена. Юридически лица с нестопанска цел, регистрирани на територията на община Благоевград, членуващи във спортни федерации и участващи в държавни първенства, ще ползват общинския имот безвъзмездно. Целта на предложението е повече жители и гости на Благоевград да имат възможност да се възползват базата, която благодарение на последователността и целенасочените действия на кмета Камбитов се превръща в чудесно място за отдих, култура, спорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: