Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Театър с чаша вино през целия месец в Драматичен театър "Никола Вапцаров" – Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:03 / 01.02.2024Коментари (0)258
©
Денят на влюбените наближава, а така и този на виното. По този случай Драматичен театър "Никола Вапцаров" – Благоевград е подготвил специална изненада за своите зрители.

Благодарение на местна винарска изба след всяко представление за възрастни от програмата за февруари публиката ще я очаква чаша вино за завършек на театралната вечер, съобщи общината.

В месеца на любовта и виното може да гледате едни от хитовите спектакли на Драматичен театър "Никола Вапцаров". Програмата започва на 8 февруари с представлението "Преображението". Спектакълът разказва историята от добре познатата новела на Франц Кафка за превръщането на търговския пътник Грегор Замза в огромно насекомо.

Ако се чудите как човек се трансформира от детството си до зряла възраст или по какъв начин му влияят приятелските и любовните връзки, може да потърсите отговорите в авторския спектакъл на Веселка Кунчева. На 12 февруари, отново на сцена, ще имате възможност да чуете едни от най[1]актуалните и важни за Благоевград теми, вдъхновени от колоритни личности на града.

Документалният спектакъл "Забелязано в Благоевград" е атрактивен хибрид между театър, социална акция, хепънинг и комедия на реалността. Събитието на сезона тази година е грандиозния спектакъла "Метаморфози“ с участието на Калин Врачански и невероятната трупа на театъра. Режисьорската интерпретация на Стайко Мурджев по произведението на Овидий предлага на публиката спиращо дъха преживяване с мащабна сценография, разкошни костюми, видео дизайн и музика, наред с превъзходната актьорска игра.

Спектакълът на Тея Сугарева за "Момчето от последния чин“ ще ви накара да се замислите за значими проблеми на обществото днес - родителството, което се оказва не толкова лесна задача; съвсем неволното разклащане на връзките в уж едно на пръв поглед стабилно и здраво семейство; проблемът с възприемането на изкуството; категоричното стигане до крайности и не на последно място самотата и неразбирането на собствените ни деца. Гледайте на 26 февруари от 19:00 ч.

Подарете си вълнуващо преживяване със спектаклите на Драматичен театър "Никола Вапцаров“ и завършете вечерта с чаша вино в компанията на любим човек.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Санкциите срещу Русия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: