Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Скандал в Благоевград! Момичета карат съученичка да прави орален секс с момчета за пари
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:36 / 19.11.2018Коментари (1)1019
©
Грандиозен скандал в 5-то училище в Благоевград. Две момичета нападнаха и биха жестоко 12-токласничката Зорка П. Скандалът бил заради отказа на Зорка да прави гнусни неща с момчета и да взима дрога, съобщава Struma.com! Случаят вдигна накрак полиция, училищно ръководство, които днес събраха при директорката Тричкова, участниците в грозния екшън.

"Скъсали са якето на детето ми, удряли са я по главата, водих я в спешно отделение снощи, защото не се чувства добре", разказа майката на Зорка, Галина. Според нея побойничките удряли главата на дъщеря ѝ жестоко, дърпали я заради отказа и да бъде като тях, Христина и Надя са посочените от момичето съученички. "Защо аз не знам, че детето ми е бито?", пита майката. Говорила с класната ръководителка на 12-ти клас, г-жа Насина, която заявила, че момичетата се разбрали помежду си. "Наричам това опит за потулване на инцидента, няма да оставя нещата така".  "Страшно съм ядосана, предупредих още в петък, класната ръководителка, че двете момичета тероризират Зори. Карат я да им дава пари, по 20 лева, по 10 лева уж за неплатени канабисови цигари. След като тя отказвала да пуши, двете я подложили на невероятен тормоз със заплахи: Ще правиш с.. ки на момчетата срещу пари, ще те пребием и т. н. Зори е търпяла това дълго време и в петък ми каза. Веднага се обадих в училището да вземат мерки, но в неделя детето ми бе нападнато и бито. Разбирам, че са в трудна възраст, но къде са възрастните. Аз предупредих, че нещо се случва с тези момичета. Защо не бяха предупредени, а се стигна до боя. Пуснах жалба в полицията и разбрах, че полицаите познават една от девойките, която преди време била в апартамент, където е намерена дрога, но била на неин приятел. Пращали някакво момиче да взема дрога и насила да карат Зори да пуши. Преди време Зори ми сподели, че опитвала такива цигари, взех много строги мерки и тя спря, сега я изнудват. Как да спася детето си? това попитах днес в кабинета на директорката г-жа Тричкова.", каза Галина.

Едно от момичета пък казало, че Зорка я нападнала в гръб, а била оперирана, имала операция на опашката, затова се стигнало до сблъсъка. Майките умолявали майката на Зори, децата да се разберат между тях. Скандалът е голям. Той доказва, че в това училище се говори за наркотици, раздават се наркотици?! За случая е сезирана полицията. Очакваме коментар на директорката и шефа на РИО И. Златанов.", разказва още майката.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.11.2018 г.
+3
 
 
Случая трябва да се разнищи - май майките на побойничките искат да потулят нещата - полиция разследване - и виновните да си понесат наказанието .
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: