Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
С детско парти откриват сезона на ски курорт "Картала“ край Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:47 / 14.12.2016Коментари (0)610
©
С детско парти ски курорт "Картала" открива сезон 2016-2017. Началото ще бъде поставено тази неделя/ 18.12.2016г./ от 11.00 часа. Инициативата се организира съвместно с Община Благоевград. 

Аниматор, много игри, забавления, музика и танци очакват гостите на ски център "Картала". Децата ще получат и обяд, след забавните игри. Цената за участие е 10 лв. Заявки могат да бъдат отправени на телефон: 0889 500 421. С откриването на сезона започват и изненадите за всички гости и приятели на ски курорта. Игрите и забавленията на открито и закрито ще продължат през целия зимен сезон. 

Организаторите са помислили както за децата, така и за техните родители, като са подготвили специално и за тях много музика и изненади. Дядо Коледа ще пристигне в ски-център "Картала" на 25 декември, както повеляват традициите- с шейна. Той ще раздава подаръци на послушните деца, след като предварително проведе разговор с техните родители относно желания подарък. Родители, могат да се свържат с Дядо Коледа на посочения по-горе телефон.

Местност "Картала" е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания. Ски центърът предлага отлични условия за всички скиори и сноубордисти - привлекателни ски писти, оборудван ски гардероб, както и ски училище за начинаещи и напреднали. Освен основния кабинков лифт, на пистите работят и малък учебен влек за начинаещите скиори и сноубордисти, както и ски влек тип "паничка". Комбинацията от мека снежна покривка, хубаво време и отлична надморска височина е идеална за всеки, който иска да прекара ваканцията си сред природата. Огромно предимство е и разнообразието от зимни спортове, от които могат да се възползват туристите - сноу кайт (snowkait), сплитборд (splitboard), winter bike-скоростен зимен екшън, сафари със снегомобил, състезания (фрирайд, туринг), екстремно каране със водач,sled dogs - кучешки впрягове, походи с планински водач. Ски курорт " Картала" освен, че е със социална насоченост има и неограничени възможности за забавление през цялата година. През Сезон Зима 2016 - 2017 ще бъдат организирани: фестивал на снежните фигури и тематични партита, детски лагери. На разположение на гостите ще има аниматорски услуги. Повече информация желаещите могат да намерят на страницата на ски- курорта : www.kartalaresort.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: