Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Решения за малкия бизнес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:05 / 17.11.2014Коментари (0)516
В България малките фирми са 98% от всички регистрирани фирми или общо над 350 хил. дружества, които осигуряват 54% от заетостта и близо 45% от оборота в страната.
Пощенска банка традиционно подкрепя развитието на малкия и среден бизнес в страната. За осигуряването на изгодни за клиентите кредитни линии и гаранционни схеми банката работи съвместно с български и международни институции. Нейни партньори са Българска банка за развитие, Европейска банка за възстановяване и развитие, Националния Гаранционен фонд и др.

На своите клиенти Пощенска банка предлага широк спектър от продуктови решения за техния бизнес. Базовите кредитни продукти на банката са инвестиционни и оборотни кредити. Инвестиционните решения са изгодни за бизнеса, защото са дългосрочни. Банката предлага кредити за покупка или строеж на бизнес помещения със срок до 20 години, което означава по-малки погасителни вноски. Оборотните кредитни линии и овърдрафти дават максималната гъвкавост на клиента да оперира с парите, когато прецени, като заплаща лихва само върху използваната част от кредитния лимит.
За да може всеки клиент да направи най-добрия избор за своя бизнес Пощенска банка осигурява специализирани кредитни експерти, които да консултират потребителите. В почти всеки един клон на банката има специализиран център за обслужване на малък бизнес. На място експертите могат да посъветват потребителите по редица въпроси като: кой е най-подходящият продукт за техния бизнес; какъв да бъде размерът на кредита; как да съкратят до минимум процедурите по разглеждане и одобряване на искането на заем, както и много други.

Кандидат-кредитополучателите могат да се възползват от пакетни услуги, които оптимизират разходите за банково обслужване. С продуктови пакети като "Динамика", "Динамика Плюс" и "Е-Динамика" потребителите пестят време и намаляват разходите си за ежедневни банкови операции. 

Пощенска банка също така предлага и специално разработени продукти за земеделските производители, лекари, стоматолози и фармацевти, които са създадени за да отговарят по най-добрия начин на индивидуалните потребности на тези групи от потребители.

Повече информация за най-близките клонове, където може да получите безплатна консултация с експерт в областта на малкия бизнес, може да откриете на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg

рекламна публикация







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Европейски избори 2024
Български тенис
Сърбия-Хърватия
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: