Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Полк. Кирил Спаневиков е новият командир на 3-то бригадно командване в Благоевград
Автор: Ливия Кукова 17:10 / 02.02.2024Коментари (0)450
© Фокус
Освободиха от длъжност досегашния командир на 3-то бригадно командване полк. Митко Балтов, на негово място за командир е назначен полк. Кирил Спаневиков.

Това се случи по време на тържествен ритуал по сдаване и приемане на длъжността "Командир на 3-то бригадно командване“, предаде репортер на Blagoevgrad24.bg.

Полк. Митко Балтов каза пред състава на командването и официалните гости, че са изминали три години, откакто е казал, че думите "Сила, чест и достойнство“ трябва да са нещото, от което да се ръководят ежедневно в изпълнението си на дълга към Родината."Искам отново да Ви благодаря, че имах честта да бъда ваш командир. Уверен съм, че и занапред ще продължавате да изпълнявате задачите си така качествено и ще доказвате на обществото, че българските военни винаги са на своя пост и че силата, честта и достойнството са залегнали във вашите сърца“, каза полк. Балтов. Новият командир Кирил Спаневиков също произнесе слово, в което изказа своята благодарност към командването на Сухопътните войски за гласуваното му доверие.

"Благоевград за мен не е длъжност, Благоевград за мен е част от моето житие. Преминах през различни длъжности, което ми даде възможност да изуча военното изкуство. За мен Благоевград е място, което бе, ще бъде и за в бъдеще място, на което ще остана. В моя житейски път винаги съм се ръководил от човешките ценности, а именно честност, добронамереност и отзивчивост, а военните ценности, които съм споделял по време на моята служба са: отговорност, решителност и приемственост. Ще следвам тези ценности и за в бъдеще. От този момент нататък район Благоевград и район Враца е едно общо за мен. Вратата ми винаги ще е отворена. Вярвам, че заедно ще успеем да постигнем всичко планирано и всичко, което предстои. Горд съм, че ще участвам в модернизацията на сухопътните войски като командир на 3-то бригадно командване“, добави той.

Сред официалните гости на събитието бяха: кметът на Община Благоевград Методи Байкушев, Областният управител Мария Димова, заместник-областният управител Крум Аргиров, заместник-председателят на Общински съвет – Благоевград Георги Корчев, Негово високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, ректорът на ЮЗУ "Неофит Рилски“ проф. Николай Марин, директорът на Регионален исторически музей – Благоевград д-р Кирил Алексиев и други.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
Катастрофи в България
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: