Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Община Благоевград внесе проект за над 3,5 милиона по ОП "Региони в растеж 2014-2020"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:26 / 26.10.2016Коментари (0)272
©
Община Благоевград внесе за оценка поредното проектно предложение по ОП "Региони в растеж" 2014 - 2020 г. Проектът е с наименование "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общински административни сгради" с обект на интервенция сградата на Община Благоевград. Проектното предложение бе внесено в Междинното звено днес, за да се разгледа и оцени. То е на стойност 3 520 936.40 лв. То е по приоритетна ос 1 "Устойчиво и интегрирано градско развитие", процедура "Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020 Благоевград", BG16RFOP001-1.001-039. Проектът предвижда въвеждане на мерки за енергийна ефективност в административната сграда на Община Благоевград и осигуряване на достъп до сградата на хора с увреждания.

С реализацията на проектните дейности ще се постигне повишаване на енергийната ефективност и редуциране на енергопотреблението в сградата, предмет на настоящия проект. Целите включват осигуряване и на по-добри условия на работа на служителите на Община Благоевград и на администрациите, които предоставят административни услуги в сградата, екологична и енергийно - ефективна работна среда и осигуряване на достъп на хора в неравностойно положение.

Предвидените проектни дейности са организация и управление на проекта, подготовка и провеждане на процедури за избор на изпълнители по реда на Закона за обществените поръчки, инженеринг /проектиране, авторски надзор и изпълнение на СМР/, упражняване на строителен надзор и оценка на съответствието на обекта, осигуряване на публичност и информация и одит на проекта.

След реализацията на проекта сградата на Община Благоевград ще постигне клас на енергийна ефективност "А". Срокът за изпълнение на дейностите е 15 месеца.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: