Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Новият областен управител на Благоевград Георги Динев обеща провеждането на честни и свободни избори
Автор: Ливия Кукова 14:35 / 09.05.2024Коментари (0)986
© Фокус
На официална церемония, провела се в сградата на Областна администрация – Благоевград, новоназначеният областен управител на Област с административен център Благоевград Георги Динев встъпи в длъжност, предаде репортер на "Фокус“.

Вече бившият областен управител на Благоевград Мария Димова каза, че за нея е чест символично да му предаде управлението на Област Благоевград чрез връчването на Решение № 324 от 8 май, с което Георги Динев е назначен за новият областен управител на Област с административен център Благоевград.

"Пожелавам ви преди всичко здраве, сили и успех в новото начинание. Надявам се, че за вас приоритет ще бъде не само провеждането на честни и прозрачни европейски и парламентарни избори, но и запазване на всички добри практики, които са стартирали тук в Област Благоевград. Една от тях е и продължената от мен защита на държавната собственост. Сигурна съм, че и екипа на Областна администрация Благоевград ще ви съдейства във всичко с приемственост, с предоставянето на всички добри практики, които са стартирани и се надявам да продължат. Надявам се да защитите и позициите на Областна администрация Благоевград по отношение на започнатите от нас проекти, които са много важни за региона, в това число да бъдат продължение всички действия, които са свързани с реализирането на най-големия стратегически проект, за който миналата година бе подписано европейско финансиране. На добър час!“, каза още Мария Димова.

От своя страна Георги Динев благодари на Мария Димова и заяви, че за него от изключително голямо значение е приемствеността.

"Винаги съм се ръководил от този свой принцип, затова искам да ви уверя, че ще работя като приемственик на г-жа Димова. Ще продължим да надграждаме това, което е направено до момента от цялата Областна администрация и съм уверен, че екипът, който заварвам тук е работещ екип с работеща администрация. Още от днес ще започнем да работим в интерес на всички жители на Област Благоевград. Моето встъпване днес съвпада със започващата само след няколко часа предизборна кампания и в този ред на мисли като основен свой приоритет и приоритет на цялата областна администрация ще поставя провеждането на честни и свободни избори“, добави Динев.

Новият областен управител коментира, че е радостен от факта, че още при първата си среща представителите на политическите партии в Област Благоевград бързо са стигнали до консенсус за състава на Районната избирателна комисия.

"Много се надявам през целия месец на предизборната кампания това разбирателство и този консенсус да продължи и кампанията да протече мирно, в знак на уважени и колегиалност между политическите партии. Аз като областен управител и цялата областна администрация ще съблюдаваме и съдействаме за провеждането на една нормална предизборна кампания и нормално протичане на изборния ден. Ако изключим за миг темата за изборите, то друг основен приоритет е да повишим имиджа на региона. Зная, че когато работим в екип, има приемственост, нещата ще се получат“, прибави Динев.

Георги Динев е роден на 29.07.1975 г в град Петрич. Той е магистър по предприемачество и мениджмънт от Техническия университет в Габрово. Професионална квалификация - Инженер – икономист. Бил е председател на Общински съвет - Петрич от 2015 до 2017 година. Също така е бил народен представител в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание. Женен е, с две деца.

Още по темата: общо новини по темата: 2
09.05.2024 »
08.05.2024 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Намерено е тяло на мъж край Стара Загора, има задържан
Катастрофа с президента на Иран
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: