Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Напрежение и опашки пред офиси на кабелен и интернет доставчик в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:38 / 18.05.2023Коментари (0)515
© Blagoevgrad24.bg
Дълги опашки от чакащи хора се извиват от няколко дни в Благоевград пред офис на един от големите кабелни и интернет доставчици в старата, предаде репортер на Blagoevgrad24.bg. Читатели на медията ни алармираха, че има пълен хаос с приемниците на Булсатком. Оказва се, че част от приемниците на клиентите трябва да бъдат сменени, но процедурата е тромава, бавна и съпътствана с много нерви.

"Редим се с часове, по цяла седмица чакаме новите устройства. Записваме се за техници да дойдат и да извършват подмяната, но те така и не идват. След като ни дойде реда на опашката работещите в офиса ни казват, че трябвало да се обадим на оператор и че всичко минава през системата. Бесни сме“, коментират хора, които от рано тази сутрин се редят на опашката.

Наша проверка установи, че още преди отварянето на офиса на Булсатком в Благоевград днес вече се бяха наредили над 50 човека, които са не само от областния център, но и от околни населени места.

"Сега замазват положението – на място се записваме за устройства и пак трябва да чакаме. Казаха ни понеделник, но кой понеделник не е ясно. Вече няколко пъти идвам, налага се да отсъствам от работа и пак нищо не става“, коментира друг човек от опашката.

Преди 5 дни от оператора публикуваха следното съобщение в официалната си страница във Facebook, което споделяме с вас без редакторска намеса:

Булсатком се обръща с молба за съдействие!

Подкрепете ни да преодолеем целенасочената атака срещу нас.

Ще оценим, ако ни върнете вашите приемници, които не използвате в момента, което ще ни помогне по-бързо и ефективно да се справим с кризата.

Донесете до 20 май оборудване в най-близкия до вас Бизнес център.

От нас ще получите по 5 лева за всеки работещ ТВ бокс, заедно с ваучер любими канали или ваучер за 1 месец телевизия b.boxapp с всички ТВ канали, предлагани в портфолиото на Булсатком.

Високо ценим този жест на подкрепа и ви благодарим!

През почивните дни офисите на Булсатком работеха извънредно, за да овладеят ситуацията, но това така и не се случи.

В понеделник от оператора излизат с ново съобщение:

Екипите ни полагат денонощни усилия, за да се справим с последствията от кризата. Колегите обработват заявките по реда на вписването им.

Може да заявите замяна по куриер, на посочен от Вас адрес, като се свържете с Национален безплатен номер за обслужване на клиенти *4800 или фиксиран номер +359 42 937200, на имейл адрес customerservice@bulsat.com или да попълните онлайн формуляр: https://bit.ly/3BflQrh

Напомняме, че Булсатком разполага с CA модули (CAM), налични във всеки Бизнес Център. Това са приемници с високо качество на резолюцията и позволяват да гледате телевизия с едно дистанционно, без допълнителен бокс или приемник. Можете да прочетете повече тук: https://www.bulsatcom.bg/novini/ca-m

Благодарим на всички наши потребители, които проявяват разбиране към мащаба на проблема и търпеливо ни съдействат!

Оказва се обаче, че и към днешна дата мерките не дават своя резултат, а хората, които с часове чакат са бесни и се заканват, че ще се откажат от услугите на оператора при първа възможност.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: