Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Младо момче подава ръка на бъдещи абитуриенти от Благоевград и региона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:06 / 05.05.2023Коментари (0)248
©
В навечерието на абитуриентските балове младо момче от Благоевград стана за пример на много други хора от града и региона, предлагайки личния си автомобил за извозването на абитуриенти в неравностойно положение. За Blagoevgrad24.bg Кристиян Вакадинов заяви, че още от дете е научен да прави добро и точно това стои в основата и на настоящата му инициатива.

"Абсолютно всичко като разходи, в това число горивото и украсата на автомобила, поемам аз. Освен това лично аз ще превозвам зрелостниците, ако не мога на конкретна дата, ще намеря човек, който да го направи. Пак на мои разноски. Трябва да бъдем човеци, трябва да правим добро, трябва да помагаме на всички, които имат нужда“, каза още Кристиян.

Студентът от Благоевград е добре познат, както на обществеността, така и на полицията, а ето и каква е причината органите на реда да знаят кой е Кристиян Вакадинов:

"Тази история, с която дори полицаите ме знаят, няма да забравя никога. Става дума за това, че намерих и върнах на една възрастна жена портмоне с пари, лични документи, банкови карти. Сумата вътре беше около 700 лв. Пенсионерката ми беше изключително благодарна, не толкова заради парите, колкото заради документите, защото самата тя сподели, че щеше да е много сложно да започне да вади всичко наново. Когато това се случи се поставих на мястото на моята баба и дори за миг не се поколебах дали трябва да върна парите и документите на тяхната собственичка".

Кристиян Вакадинов призова всеки, който може да помага на другите с каквото може, защото по думите му никой не е застрахован от това да изпадне в ситуация, в която да има нужда от подкрепата на обществото.

По отношение на настоящата си инициатива той каза, че с него вече се е свързал абитуриент от София и макар да не е в региона на Благоевград, то ще направи всичко възможно, за да помогне на младия човек.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: