Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Михаела Филева за Blagoevgrad24.bg: Вълнението за концерта ми в Благоевград е голямо!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:44 / 18.09.2019Коментари (0)470
©
Михаела Филева ще представи концертната си програма на турне в Пловдив (19 септември), Благоевград (17 октомври), Велико Търново (23 октомври) и Варна (24 октомври). Първата концертна дата на Михаела е в Пловдив. На 19 септември почитателите й ще я срещнат в Летния театър в града под тепетата, заедно с бенда й, беквокалистките от трио Тринити и танцьорите от RIO Crew. 

Феновете на харизматичната изпълнителка са в очакване на концертните събития, защото там Михаела ще представи любимите им хитове, ще танцува заедно с RIO Crew, а в акустичната част ще сподели с тях емоцията от изпълнението на най-чувствените й песни. Музикален директор на шоуто е Борислав Бояджиев – Борче, който заедно с музикантите Красимир Тодоров, Васил Вутев, Васил Крумов и Александър Обретенов са подготвили запомнящи се и въздействащи аранжименти за концерта.

Билетите за турнето на Михаела Филева вече са в продажба на цени от 15 до 30 лв. Налични са в мрежата на Ивентим и билетните центрове по градовете.

А ето какво сподели Михаела специално за нашата медия!

- На 19 септември от Пловдив започва първото ти самостоятелно турне – какво да очакваме?

- Усещането за публиката и артиста при такива срещи, не се описва по рационален начин. Това е сливане на чувства, емоции и преживявания. Част от турнето освен целия екип на Монте са и всички танцьори, музиканти, беквокалисти, озвучители, гримьори, фризьор. Вълнението на всички ни е голямо, защото вече веднъж преживяхме магията на това шоу в зала 1 на НДК.

- Разкажи ни за хората, на които се доверяваш в музиката и на сцената?

- Явно съм късметлийка, защото от 8 години работя  с един и същ екип – този на музикалната ми компания Монте Мюзик. Още от ден първи с Магдалена Сотирова-Иванова, Йоана Иванова, Веселин Ценов - Algoriddim и накрая, но не и по-важност Графа, си пазим гърбовете, имаме си пълно доверие и вървим напред заедно. С годините екипът се разшири. Истината е, че всички са машини и съм изключително щастлива, че споделям творческия си път с тях.

- Чие мнение е най-важно за теб и кой е твоят коректив?

- Научила съм се да се вслушвам в мнението на хората, на които държа, както и в мнението на авторитети. В отворена социална среда анализирам и преценявам до колко казаното или написаното по мой адрес е добронамерено, има ли истина  в него, дали има нужда да променя нещо и как. Уча се да преборвам егото си и да изваждам от критиката само конструктивното. За основен коректив използвам собственото си критично мислене. (смее се)

- Как се създават хитове? Ти явно владееш формулата.

- Истината е, че единствено публиката може да реши дали някоя песен ще бъде хит или не, без значение колко добре, ти като творец, мислиш, че си схванал принципа за писане на мелодии и текстове, които хората да заобичат. С екипа ми непрекъснато се стремим да създаваме добра музика, като целта не е песента непременно да е хит. Търсим звученето, което има потенциала да остане във времето и публиката, на концерти като този в Пловдив,  да го пее и преживява.

- Изглеждаш толкова щастлива, усмихната, позитивна – такава ли си винаги?

- Иска ми се, но разбира се имам своите трудни моменти. Не обичам да говоря за тях, нито да занимавам някого със себе си в такива случаи. Винаги намирам начини, за да решавам проблемите си сама и бързо, без излишно драматизиране. Щастието е въпрос на цялостен мироглед и съм се научила, че само от мен зависи да се чувствам силна и щастлива.

- Какво може да те извади от обувките?

Ненавиждам лицемерието и подмолните игри. Имам много силно чувство за справедливост и липсата на такава, може да ме извади от равновесие. Много отдадена и лоялна съм към хората, на които държа, което ме прави чувствителна към предателството, трудно го преживявам.

- Как изглежда обикновено един твой ден и какво те държи в кондиция?

- Последните месеци дните ми не си приличат един с друг. Не се оплаквам, животът ми е динамичен. Стремя се обаче винаги да съм във форма, спортувам, старая се да се храня здравословно и балансирани, отделям време за усъвършенстването ми като артист - продължавам да се виждам с педагог, който ми помага да поддържам и развивам гласа си, да ходя на танци, всеки ден се уча как да съм по-добър и смислен човек.

- От какво си готова да се лишиш и без какво не можеш?

- Не мога без любовта и споделеното време с хората, които обичам, не мога без книги, пътувания и без музиката. Лесно се отказвам от сън в полза на тези неща.

- Вярно ли е, че публиката във всеки град е различна?

- Има нещо такова. В зависимост от това колко развита концертна култура има в конкретния град, хората реагират различно.

- Какви са пловдивската, варненската, благоевградската?

- Приличат си по топлия прием, но във всеки град реагират по различен начин на различни песни например. Благодарна съм винаги когато срещу мен стоят  положително настроени, усмихнати хора, които просто искат да преживяват музиката. В това е магията. А след края на всеки концерт, докато раздавам автографи, обичам да обменяме впечатления и да ми разказват какво най-много им е харесало.

- Кой е най-якият или пък трогателен момент на сцената досега за теб?

- Категорично най-силната изпитана емоция на сцена до сега за мен е концертът ми в НДК. Той продължи близо два часа, а след него имах усещането, че всичко се е случило за миг. Месеци наред подготовка и репетиции, за да може да споделим с публиката този толкова специален момент.

- Как провокираш себе си, за да вървиш напред?

- Това е в природата ми. Едно от нещата, които ме правят щастлива и удовлетворена, е стремежът ми да се развивам, да вървя напред и да си поставям нови цели.

- С какво са свързани мечтите и стремежите ти като артист след напълно разпродадената зала 1 на НДК – събитие, което дълго ще се помни?

- Надявам се, че първата разпродадена зала е само началото. Висока летва, която тепърва трябва да надскоча. Мечтая турнето, в чието навечерие сме - също да е толкова успешно. Целият ми екип тръгва заедно с мен, за да достигне шоуто до повече хора от различни градове. Светът се глобализира и вярвам, че съвсем скоро националните граници няма да са преграда за музиката на българските артисти  и тя ще достига до хората в цял свят. Трябва да призная, че в последно време за първи път се замислям, че бих искала да съм част от този "Нова страница".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: