Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Майки сезираха Общината за некоректно отношение от страна на училищен директор
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:43 / 31.10.2014Коментари (0)430
©
Бивши и настоящи ученици от
ІІІ ОУ "Д.Талев":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Възмутени майки сезираха Община Благоевград за некоректно отношение от страна на директора на Трето ОУ "Димитър Талев" Михаил Спасов, породило се след първите тренировки по художествена гимнастика в новоизградената спортна зала в двора на училището.

Обезпокоени майки на трениращи момичета алармират, че треньорките по художествена гимнастика системно са възпрепятствани при изпълнението на тренировките. Така например уредите биват заключвани и няма достъп до тях, входовете на спортната зала също се заключват във времето, когато се провеждат тренировките на новите спортни надежди на Благоевград.

Родителите заявиха, че и при снощната тренировка се е стигнало до абсурдната ситуация някои от тях да стигнат до залата, преминавайки през лабиринти и коридори на самото Трето училище, тъй като главните входове на залата са били заключени.

На тренировките на малките грации, които се провеждат в четвъртък и неделя, се събират над 100 бъдещи гимнастички. "Трябва ли да бъде прекършен техният плам и ентусиазъм, като се попречи на нормалното протичане на тренировките им"- зададоха въпроса възмутени майки.

Младата треньорка Валентина Симеонова, която е част от треньорският екип заяви, че въпреки спънките, които по незнайни причини произтичат от ръководството на Трето училище, децата ще продължат да тренират. Но за да може децата ни да растат здрави и щастливи, за да може да се гордеем един ден с техните спортни постижения, а защо не и със следващите "златни момичета" на българската художествена гимнастика, е необходимо да се осигури нормален достъп до уредите и базата.

Идеята в Благоевград да започнат организирани занимания по художествена гимнастика се породи на среща между кмета на общината Атанас Камбитов и световната шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова на миналогодишните награди "Спортист на годината". Община Благоевград застава твърдо зад тази идея, още повече че тя бе приета изключително радушно от стотиците момичета и техните родители, желаещи да тренират един от най-красивите спортове.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: