Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Кметът откри кампанията "Купувам българско“ в Благоевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:55 / 08.12.2016Коментари (0)888
©
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов откри кампанията "Купувам българско" в Благоевград. В рамките на инициативата, производители от цялата страна ще предложат свои продукти на жителите и гостите на града. Кампанията "Купувам българско" е с подкрепата на Община Благоевград". 

Базарът е разположен на площад "Георги Измирлиев" и ще продължи 10 дни. По време на кампанията ще бъдат изложени млечни, пчелни, месни, консервирани продукти, билки и др. "Когато купуваме българско производство, подкрепяме родната икономика, това е начинът да се развиваме. Подкрепяйки регионалното, подкрепяйки националното, означава, че инвестираме в заетост, което води до по-висок стандарт на живот. По този начин подкрепяме себе си. Хубаво е, че все повече млади хора се занимават със земеделие, наблюдаваме една положителна тенденция", каза д-р Атанас Камбитов. Той бе категоричен, че Община Благоевград подкрепя и ще продължи да подкрепя местните производители.

Кампанията "Купувам българско" е в подкрепа на българските производители. Тя има за цел да бъде осигурен нормален достъп на българските производители до големите търговски вериги. "Купувам българско" се осъществява с подкрепата на Асоциацията на млекопреработвателите в България и Националната асоциация на млекопреработвателите, Сдружение "Национален браншови съюз на хлебарите и сладкарите", Торовете Екофол и Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика и Браншовата асоциация на дървообработващата и мебелна промишленост. Техните членове поставят върху продуктите си специално изработените стикери с логото на кампанията. Стикерът гарантира, че това са български продукти произведени от българска суровина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Катастрофи в България
Световна черна хроника
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: