Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Кметът даде стилен коктейл в чест на благоевградските абитуриенти
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:07 / 20.05.2016Коментари (0)890
Кметът д-р Атанас Камбитов организира стилен коктейл, на който присъстваха абитуриенти от всички училища от Випуск 2016 в Благоевград. Зрелостниците се събраха пред зала "22 септември", където си направиха общи снимки с кмета д-р Камбитов, след което с широки усмивки и броене от 1 до 12 се отправиха към LARGO MALL. Още на входа на търговския център, те бяха посрещнати тържествено от Биг Бенд - Благоевград, което допринесе за празничното настроение на завършващите ученици и техните учители. За гостите на коктейла специално бе поставен, червен килим, по който те преминаха.

Д-р Камбитов поздрави абитуриентите и им пожела успешна реализация в живота. "Скъпи, абитуриенти, днес се намирате на границата между доброто "старо" и непознатото "ново". Предстоят Ви много предизвикателства. Запомнете, че до голяма степен разликата между успелите и неуспелите е в постоянството. Ще имате и трудни моменти, и проблеми, но никога не се отказвайте да вървите напред. На 18 години вече човек може да направи осъзнат избор. Сега е време, в което избирате своята професия, своя път, сега избирате бъдещето си. Пожелавам Ви Вашият избор да бъде успешен и Вие да бъдете щастливи и удовлетворени хора", каза в част от приветственото си слово към абитуриентите кметът на Благоевград д-р Камбитов.

По време на празничния прием бяха поднесени много изненади на зрелостниците от Випуск 2016. Тържеството съвпадна с рождените дни на двама от абитуриентите, които бяха поздравени лично от кмета и получиха от него подарък по един таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис "Аз обичам Благоевград - Випуск 2016" с логото на Община Благоевград. Тържеството беше наситено с положителни емоции. Ученици показаха музикалните си умения и със своите изпълнения поздравиха общинското ръководство, учителите и съучениците си. На приема присъстваха и председателят на Общински съвет Радослав Тасков, и заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова, които също поздравиха абитуриентите за успешно завършеното средно образоване. Кметът Камбитов прави подобен жест към зрелостниците за втора поредна година с идеята инициативата да стане традиция.


Още по темата: общо новини по темата: 142
20.03.2024 »
30.06.2023 »
13.06.2023 »
31.05.2023 »
29.05.2023 »
29.05.2023 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: