Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Камбитов откри символично ремонтирания Дом за медико-социални грижи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:01 / 14.10.2016Коментари (0)856
Кметът д-р Атанас Камбитов символично откри обновения и модернизиран Дом за медико-социални грижи "Свети Стилиян" в Благоевград. По стара българска традиция, и в знак на благодарност за извършените ремонтни дейности в Дома, той бе посрещнат с питка и мед от работещите в социалното заведение. 

"Бяхме поели обещание за този ремонт и го спазихме. В момента средата в Дома и за децата, и за персонала е много по-различна, по-уютна, по-комфортна и най-важното - много по-здравословна. Ремонтът е направен с дарения от партньори на Община Благоевград, за което искам да благодаря", каза в приветствието си д-р Атанас Камбитов

Отец Петър от благоевградския храм "Въведение Богородично" извърши водосвет за здраве на децата и работещите в социалното заведение. По време на тържеството директорът на Дома д-р Атанаска Туджарова благодари на кмета за отзивчивостта и помощта, която им оказва.

"Благодарение на оказаното съдействие от Ваша страна се осигуриха отлични условия за отглеждането и възпитанието на децата в лечебното заведение. Сърдечно Ви благодарим за подкрепата, която ни оказвате, и Вашата съпричастност към децата в нужда. Вашата подкрепа е израз на човечност и тържество на добротата", заяви д-р Туджарова.

По време на символичното откриване, кметът Камбитов подари икона на Света Богородица и Младенеца, и пожела винаги да бдят над децата и персонала в социалното заведение.

Основният ремонт в Дома за медико-социални грижи в Благоевград бе направен в рамките на месец. Изцяло е подменена , като на мястото на дървената е поставена алуминиева такава. Основно са ремонтирани всички помещения в Дома, както и коридорите, които водят до стаите на децата, и тези на медицинския персонал. Подменени са и интериорните врати. Старото осветление е сменено с енергоспестяващо. 

Строително-монтажните дейности бяха извършени с цел да се осигури абсолютен комфорт на децата, живеещи в Дома и осигуряване на по-добър микроклимат. Това е поредната стъпка на д-р Атанас Камбитов за подобряване на социалните услуги в Община Благоевград.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Обработват тревните площи срещу кърлежи
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: