Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Какви произшествия са възникнали в Благоевград през изминалото денонощие?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:21 / 26.05.2023Коментари (0)185
©
В следобедните часове на 25.05.2023 г. на ул. "Малешевска“ в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански е спрян лек автомобил "Субару Импреза“, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Благоевград. При извършената проверка в автомобила е открито полиетиленово пликче, съдържащо около 0,73 грама канабис, а с техническо средство е установено, че 35-годишният водач на автомобила шофира след употреба на наркотично вещество. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, около 16:20 часа на 25.05.2023 г. на ул. "Ал. Стамболийски“ в гр. Благоевград е извършена проверка на лек автомобил "Ауди“, при която с техническо средство е установено, че 63-годишният му водач шофира след употреба на наркотично вещество. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа и е образувано досъдебно производство.

 

През вчерашния ден, от служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Благоевград и служители на РУ-Петрич е проверен магазин в гр. Петрич, където са открити за продажба около 21 артикула / тениски и комплекти от тениски и къси панталони / с поставени запазени търговски марки, без съгласието на правопритежателя. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

На 25.05.2023 г., от служители на ОДМВР-Благоевград и представител на търговска марка за перилни препарати, са проверени три магазина в гр. Кресна, в които са открити изложени за продажба общо около 32 бр. пластмасови бутилки, съдържащи течен перилен препарат, облепени със стикер на търговска марка без съгласието на правопритежателя. По случаите са образувани заявителски материали.

На същата дата в гр. Кресна са проверени и магазин и складово помещение, в които са открити около 15 бр. омекотители и около 1 304 бр. течни перилни препарати, носещи търговски марки без съгласието на правопритежателя. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 08:10 часа на 25.05.2023 г. в 01 РУ-Благоевград е получено съобщение, че на паркинг на магазин на голяма търговска верига в района на гр. Благоевград е намерено починало безстопанствено куче, което е с пяна и кръв от устата. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

На 25.05.2023 г. около 17:45 часа на ПП1 Е-79 в между гр. Кресна и гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил "Мерцедес“ с 45-годишен водач от гр. София, при наличие на хоризонтална маркировка М2 е изпреварвал колона от автомобили и е ударил, завиващ на ляво за гр. Кресна, лек автомобил "Фолксваген Поло“. Водачът на лекия автомобил "Мерцедес“ е пострадал с порезна рана на ръката, а 20-годишната водачка на лекия автомобил "Фолксваген“ е с хематом на главата. На водачите са направени проби с техническо средство за употреба на алкохол, които са отрицателни.

От полицейски служители на РУ-Сандански, около 01:10 часа на 26.05.2023 г. на ул. "Стою Хаджиев“ в гр. Сандански е проверен лек автомобил "БМВ“. С техническо средство е установено, че 41-годишният водач на автомобила от с. Катунци шофира с наличие на 1,60 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: