Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Как да се обличате правилно през зимата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:14 / 25.11.2020Коментари (0)1277
©
Родени сме на географска ширина, в която се гонят четири сезона и трябва да сме добре подготвени за всеки от тях. През пролетта, лятото и есента не е нужно да се навличаме. Проблемът идва със зимата. Тогава трябва да сме и модерни, и топло облечени. Тук е моментът да се научим да съчетаваме правилно дрехите, за да използваме топлината на всеки слой и същевременно да изглеждаме добре.

Creative предлагат чудесни дамски якета. Разгледайте предложенията на магазин Creative – Благоевград, разположен на ул. "Преслав“ 2 в кв. Еленово.

Започнете с основата

Каква е добрата основа за наслояване на дрехи през зимата?  За основен слой обичайно се използва потник и клин, за предпочитане термоклин. Това е напълно достатъчно. Всичко, от което се нуждаете, е нещо, което може да играе ролята на буфер между вашето бельо и следващите слоеве. След това обуйте дебели чорапи и ако е много студено, трябва да обмислите дали да не си обуете още едни чорапи, но само ако ви е удобно.

Първи изолиращ слой

След основата трябва да имате т.нар. изолиращ слой. Можете да сложите плътно боди с дълъг ръкав. Върху него можете да сложите рокля без ръкав или да обуете панталон върху клина за по-елегантен външен вид.

Друга идея за успешно съчетаване на летни дрехи със зимни е да обуете мини пола върху клина или бюстие върху термободито.

Следва средният слой

След като сте подсигурили изолиращ слой, вече можете да проявите креативност със средния слой, който може да бъде удобна жилетка, стилeн елек или каквото и да е достатъчно тънко, за да не създаде прекалено голям обем, но все пак би могло да запази телесната ви топлина. Имайте предвид, че това ще са дрехите, с които ще останете на закрито, когато свалите якето си, така че трябва да сте сигурни, че то ще допълни вашия тен на кожата и ще отговаря на вашия стил.

И накрая, връхни дрехи

Благодарение на новата технология, повечето якета в момента са доста тънки, но все пак могат ефективно да ви затоплят, споделят от Creative. Потърсете такива с дълбоки джобове, за да можете да сложите ръцете си в тях, когато усетите, че пръстите ви стават много студени. Ако не е много хладно, можете да заложите на артикул подобен на суитчърът с качулка. За оформяне на вашия силует можете да  облечете парка, за лежерен стил, или късо палто, за класически вид. Това са някои от видовете, на които трябва да се доверите.

Не забравяйте аксесоарите

Шаловете са един от най-полезните, универсални и красиви  аксесоари, които можете да сложите на тялото си през зимата. Освен че са супер стилни, те са способни да предпазят лицето ви, особено устните ви, от напукване заради студения вятър или мъгла. Друго нещо, което не бива да забравяте, е топъл чифт ръкавици. Доверете ни се, това е задължителен артикул за зимата. Така ще можете да предпазите ръцете си от изсъхване и измръзване, а ноктите ви няма да придобият синкав оттенък.

Зимата е красив сезон и стига да изберете правилните дрехи, ще можете да му се насладите напълно.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: