Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Хората на Камбитов депозираха оставки
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:56 / 05.11.2019Коментари (0)545
©
Екипът "Камбитов" депозира оставки и напуска Общинска администрация. Заместниците му Христина Шопова и Зорница Кралева вече имат сериозни оферти за работа в София, а Иво Николов заминава за Америка, където са децата му, пише struma.com. Администрацията напускат още директорът на правната дирекция Антония Методиева, зам.-кметът по строителството Емилия Тунева и още ресорни началници.

Тази седмица е последната им работна и от понеделник кабинетите им са свободни за новия управленски екип на кмета Румен Томов. Развихриха се вече и оракулските способности на някои, които вече подредиха новия екип и предсказват с кои ще управлява новия градоначалник. Спрягат се разни имена на хора, които в предизборната кампания гравитираха около Румен Томов и такива, които го подкрепиха в балотажа.

Например, председателят на инициативния му комитет Ясен Попвасилев щял да стане зам.-кмет по финансите, други обаче твърдят, че това все още е в сферата на слуховете и Попвасилев нямал такива намерения. За този пост гладил панталони войводата и шеф на Топливо Иван Ризов. Слагат Валери Смиленов на поста на Христина Шопова, като зам.-кмет Култура и Хуманитарни дейности, имат и готов кмет по строителството, рокади предстоят и в пиар отдела на общинска администрация, където вече има набелязани хора. Върнатият от съда главен арх. Васил Тинчев също щял да намери място в новия кметски екип. Търси се подходящо работно място и на дясната ръка и зам.-кмет по времето на Костадин Паскалев - Виктор Асиски. Вероятно за сигурността на кмета и общинска администрация ще се грижи бившият полицай Любен Милев, председател на БСП в областния град. Той дни наред след победата стриктно съблюдава реда в общината, разхождайки се по коридорите, за да не направят някоя "беля" в последните си дни хората на Камбитов.

Всичко това е в сферата на градските легенди, все още няма нищо сигурно. Интересна ще бъде съдбата на другите работещи в Общинска администрация, които също тръпнат в очакване на "метлата", макар, че новият градоначалник се зарече да не уволнява на партиен принцип. Припомняме, че по-рано стана ясно, че общинските председатели на ГЕРБ в Русе и във Ветово Росен Даскалов и Андриан Райков са подали оставки.

Още по темата: общо новини по темата: 122
10.12.2019 »
01.12.2019 »
26.11.2019 »
09.11.2019 »
07.11.2019 »
06.11.2019 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: