Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Георги Харизанов: Когато има намеса от по-опитните е редно Асен Василев да подходи със смирение
Автор: ИА Фокус 14:55 / 27.07.2023Коментари (2)247
©
Когато има намеса от по-опитните е редно Асен Василев да подходи със смирение. Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в обзорното предаване "Това е България" на Радио "Фокус". 

"Когато правителството е на едната политическа сила, другата прави компромиси, когато го подкрепя, разбира се. И този компромис е първо, и най-вече с вота на собствените избиратели и второ, с някои от политиките, които бяха разделителни линии по време на предизборната кампания. Аз не мисля, че нещата са толкова едностранчиви, чак толкова песимистични за ГЕРБ, чак толкова безнадеждни за “Продължаваме промяната", които се развиват в сянката на по-големите си, някои се шегуват, и по-корпулентни партньори. Напротив, аз мисля, че се намираме в период, в който е време, като че ли всички ние малко да се успокоим, да направим крачка назад и встрани от емоциите от последните година-две, които не доведоха до нищо, да се вгледаме в прагматичните неща", изтъкна той.

Анализаторът припомни, че предишното правителство падна, заради провала на финансовата политика на Асен Василев и в лично качество. Харизанов добави, че финансовият министър е премиерът в сянка на едно правителство, който задава политиките. "Но голямата политическа сила има всички основания да внася корекции в този бюджет. Прави чест на Борисов, че за пореден път е консенсусен, но мисля, че и г-н Василев си извади ясните изводи, че когато веднъж вече цяло правителство е паднало заради теб, заради вот на недоверие към финансовата политика, е хубаво да си значително по-диалогичен. И то не заради друго, заради успешния опит, който сега имаш шанса да ползваш", поясни още гостът.

"Аз някак си не съм изненадан от поредната доза аматьорщина и от това, че госпожа или госпожица Лена Бориславова абсолютно неясно в какво качество, и от къде-накъде, от какъв зор и като каква проверява кандидатите за заместник-министри и областни управители в Гугъл и казва: “О, не може този човек, защото вижте какво пише за него в Гугъл. Първо, бих я посъветвал да прочете какво пише за нея в Гугъл. И второ, тази аматьорщина, освен, че боде в очите и води до допълнителен отлив на гласоподаватели за “Продължаваме промяната", всъщност може да се окаже и един полезен процес, при който липсват тясно партийни назначения, при който липсата на подобно коалиционно споразумение, сложено в някое чекмедже и на определените квоти, накрая на процеса, при който партията казва, “а, момент, това си е моя квота, този ще е човекът". 

Цоня Събчева






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не само е по-неопитен,но е и пе*алче,зависимо от дружката си спецуф!кокорчо пе*алски твори само скандали!
-1
 
 
Кой е по-опитния в тази държава? Тези които ни докараха до това Дередже ли? Един скопен индивид е скопен индивид! На него просто му липсва онова което е нужно за работата която трябва да се свърши! И Ресурса на ГЕРБ, СДС, ПП е псевдо демократичната България явно не е в състояние да предложи нужното или не желае да го предложи заради други частни интереси! Какво му е демократичното за едни правоимащи да има за други правоимащи да няма? Накой кретен от тези може ли да отговори на този въпрос?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: