Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Цветан Цветанов в Благоевград: На ключовите догодина избори е важно да работим в екип
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:52 / 18.06.2018Коментари (0)1217
©
На ключовите догодина европейски и местни избори е важно да работим в екип. Само това ще ни гарантира успех. С тези думи зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов се обърна към новото общинско ръководство и актива на ГЕРБ-Благоевград. Те се срещнаха в общинския офис на ГЕРБ в Благоевград.

Цветан Цветанов подчерта, че идеята за промяна на общинския ръководител на ГЕРБ-Благоевград не е от скоро, като целта е така да се даде допълнителен импулс в структурата и да се постигнат по-високи изборни резултати. Той уточни, че няма възражения към работата на досегашния ръководител Йордан Андонов, който през годините е показал добри резултати.

Пред актива на партията Цветан Цветанов коментира актуалната политическа обстановка в страната и най-важните акценти в работата на ГЕРБ. По думите му вътрешната и външната политика на правителството на Бойко Борисов са в интерес на гражданите и гарантират стабилността и сигурността в целия регион.

Председателят на ПГ на ГЕРБ коментира пред актива на партията, че БСП нямат никакво основание за вот на недоверие и че използват едни от най-чувствителните теми в обществото само за конфронтиране. "Друга тема, по която БСП също искат да създадат противопоставяне, е социалната политика на правителството. БСП не казват, че към 2016 г. помощите за деца с увреждания са били 240 лв. месечно, а сега увеличението за деца с над 90 % увреждания е с над 900 лв. Около 26 хил. са децата с увреждания и парите за тях сега са много повече", съобщи Цветанов. Той бе категоричен , че трябва да се извърши реформата в ТЕЛК. "Според статистиката 15% от населението в България е с пенсии от ТЕЛК. За Европейския съюз средният процент е 1,5/ 2 % . Това навежда на мисълта, че е възможно да има злоупотреби", смята Цветан Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че най-младият евродепутат Андрей Новаков е успял да изгради висок авторитет пред Бюджетната комисия в ЕП и участва в изключително важния дебат за Новия програмен период. "Това, което България успя да направи, е да постигне 8% повече за кохезионна политика, което се равнява на приблизително 2 млрд. лева финансова помощ", каза Цветанов. Според него единна и силна Европа е важна за нас, защото това гарантира европейска солидарност.

Новият общински ръководител Бисер Михайлов заяви, че заедно с новото ръководство ще работи за постигане на нови изборни победи и че ръководството ще e достъпно и открито при вземането на решения. Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева подчерта, че за ГЕРБ работата в екип, съвместно с представителите на кварталните и съсловните организации, винаги е била важна и ще продължи така и занапред.

"Само когато сме сред хората ще знаем тяхното мнение, техните проблеми и ще им бъдем полезни, а това винаги е било най-важно за ГЕРБ", каза Даниела Савеклиева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: