Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Общество
Криминални
Институции
Други
Богата съпътстваща програма по време на двата дни на "Francofolies. Благоевград"
Автор: Стоян Маджиров 12:30 / 19.06.2019Коментари (0)408
©
Жителите и гостите на Благоевград имат възможността да станат част от изключително богата съпътстваща програма, в двата дни на фестивала "Francofolies. Благоевград“. На площад "Македония“ ще бъде разположен арт базар, с ръчно изработени изделия. Ще има и френски ателиета, в които всеки един ще има възможност да изработи за себе си нещо за спомен, с помощта на представители на фондация "Изиарт“. Освен това Община Благоевград е предвидила и много концерти в двата на дни на фестивала. На 21 юни на сцената на площад "Македония“ от 17.00 часа ще излязат ученици от Езикова гимназия, час по-късно ще станем част от концерта на групата "Кока Маз Джаз“. В събота от 10.00 часа на площада ще се изявят ученици от НХГ. Същият ден от 17.00 часа за публиката ще пеят част от победители в първото издание на фестивала "Благоевград БГ VOICE". Непосредствено след тях на сцената ще излезе и Мина Сучева, която ще изнесе концерт с френски песни.

От Културно-туристически информационен център - Благоевград са подготвили туристически обиколки на забележителностите на града. И в двата дни на фестивала, от 17:00 часа, те ще стартират от "LARGO MALL". Обиколките ще се провеждат при предварително записване в информационния център и събиране на група от поне от 10 човека. Желание може да бъде заявено на място в Културно-туристически информационен център – Благоевград или на телефон 0884 115 150.

На 21, 22 и 23 юни от 11:00 до 19:00 часа- The Salt room/ Солна стая Благоевград предлага обиколка на света с дегустации и вино на чаша на над 50 вина, от всички ценови категории и стилове. По време на тридневното събитие ценителите на напитката ще имат възможността да се запознаят с историята на виното.

От ресторант "Чушка“ пък са подготвили специално френско меню за жителите и гостите на Благоевград.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: